0

çok acıktığım zaman dolaba bakarım ne var diye yemek yapmakla uğraşmam atıştırırım bir şeyler tok tutcak birşeyler yerim genellikle.

0

hiç kendime özel sofra hazırlamam yemekte hazırlamam tek isem eğer geçiştiririm meyve yoğurt ekmek arası hangisi daha olay geliyorsa

1

açlığımı bastıracak şeyler alırım ve onlarla bastırmaya çalışırım.

1

açlığımı bastırmak için basit şeyler atıştırırım.

0

eğer yemek zamanı değilse mecburen atıştırıp geçerim.çünkü ailem kızıyor yemek sofrasına felan gelmemeyi.bundan dolayı yemeğe kadar eğer çok açsam fazla yemeden küçük küçük atıştırmalıklar tüketiyorum.

1

dışarıda olduğum zaman genelde atıştırma olarak karnıma birşeyler gönderirim.. evde de genelde öyleyim ama bazen öyle bir oluyor ki mükellef bir sofra kurduğum oluyor kendime. hele kahvaltıda..

1

ben açlıgıma dayanamam basit şeyler yemem kendime özenip bir sofrada hazırlayamam en iyisi dışarıdan söylerim

1

eğer gece yarısı ise sadece bir şeyler atıştırırım, eğer akşam veya öğlen ise kendime bir sofra hazırlarım. yemeğimi yerim karnımı doyurdum yani sonuçta çok açım ama bazen çok aç olunca sofrada kuruyorum ben aç yatamıyorum genellikle.

0

vallahi ben boğa burcuyum yemeğe ne kadar önem verdiğimizi bilmeyen yoktur. çok az karnım aç olsa bile çok özel ve çok güzel bir sofra kurup yemeğimi yerim.