0

harbi arkadaşlarım olsun isterim. her zaman benim yanımda olabilecek, derdime ortak olabilecek, beni dinleyecek, bana her zaman dürüst gelecek ve her ne olursa olsun normalde nasıl bir insansa bana da öyle gelecek bir arkadaşım olsun isterim.

0

ben bana dürüst gelecek arkadaşlık isterim. benim arkamdan bir şey çevirmeyecek ve hainlik yapmayacak arkadaşlık isterim.

0

çok şükür benim arkadaslarim iyi yani hepsini seviyorum,onlarda beni sever.

1

şu anlık arkadaşlarım iyidir.fakat istedğim arkadaşlık olarak samimi olucak bir ortam isterim.fazla komik olmucak fazla ciddi olmucak.yani normal bir şekilde maddelere bağımlı olmayan bir arkadaşlık isterim.sigara içki felan tüketmeyen bir arkadaşlık bence en iyi arkadaşlıklar arasında olabilir.

1

çok şükür çok sağlam bir arkadaş gurubum var zaten. 11 senedir sadece 4 kişi devam ettik. ailelerimiz bir birini tanıyor ve her dakika beraberiz. eğer arkadaş edinecekseniz uzun zamanlı ve güvenilir arkadaşlara sahip olun. bu zamanda herkesle arkadaşlık edilmez. allah korusun size veya ailenize ciddi zararlar veren kişiler olmasın dikkat edin!.