0

iyi ve sağlam bir arkadaşlığın kurulması için öncelikle karşınızdaki insanı tanımanız ve daha sonra size uygun olup olmadığını analiz etmeniz gerekir. mesela karşınızdaki kişi ile kafa yapınız uyuşuyor mu oda sizin gibi birisi mi yada size yakın eğlenceler veya bakış açısına mı shaip yoksa sizden çok farklı birimi alsında önemli olan sizin gibi olması değil görüşleriniz bakımından amaa karakteri insanlara olan size olan davranışları insani yapısı merhameti vs. bir şekilde kurduğunuz bu bağ sizin onunla iyi bir arkadaş olmanızı sağlayabilir. yani insan arkadaş olduğu kişilerde genelde kendini gördüğü içinkendğne yakın bulduğu için onlarla arkadaşlık kurar bence. ancak farklı kişilerde olabilir tabiki arkadaşlık kurduğunuz kişiler size önem ve değer veren fikirlerinizi paylaşabileceğiniz zor gününde yanında olduğunuz veya sizin yanınızda olan insanla kurulan arkadaşlık bağı geçici değildir yani siz isterseniz eğer kalıcı arkadaşlıklara da sahip olabilirsiniz bu insanın elinde olan birşeydir iyi ve güzel arkadaşlıklar kurulabilir elbette. bu zaman da kaldı mı derseniz orasını bilemem bunu ancak başkalarını tanıyarak ve başkaları ile iletişim kurarak onalra güvenerrek anlayabilirsiniz.

0

bu zaman alan bişeydir gemen öyle bi anda olacak bişey değildir yıllar geçtikçe insan arkadaşlıktan dostluğa doğru yol alır tabiki aradaki bağlar kuvvetli kurulduysa aksi taktirde hiç bişey olmaz ama iyi arkadaşlar dostluklar fedakarlık ister emek ister samimiyet ister bunlar tabiki karşılıklı olmalıdır herkes arkadaş istiyor ama kimse arkadaş olunacak biri olmuyorsa oda sıkıntı çünkü önce bizim ideal bi arkadaş olmamız gerekiyorki karşımızdaki de ona göre gelsin yoksa veremediğiniz bişeyi başkasından beklemeyin

1

iyi ve sağlam arkadaşlık kurmak için kesinlikle arkadaşlar arasında güven olması gerekir. karşınızda ki kişi kesinlikle sırdaşınız olmalıdır. ayrıca birliktelik kaliteli vakit geçirebildiğiniz, güzel anılar biriktirdiğiniz insanlarla sağlam arkadaşlıklar kurabilirsiniz.

0

arkadaşlıklar ve dostluklar kolay kurulan şeyler değildir zemini sağlam olmalı şimdiki arkadaşlıklar sadece adıöyle ama gerçek arkadaşlıkların değeri ölçülmez

0

ilk başta bir birini tanıyarak sonra zamanla bir birine guvenerek sonra huyları bir biriyle uyuşmasını halinde zamanla bir birine cok alışıyor bir birlerine karsi daha sadık olunca en iyi ve en sağlam arkadaşlık ve ve dostluk olur.

0

iyi ve sağlam bir arkadaşlık kurmak istiyorsanız bunun kesinlikle en iyi yolun karşılıklı dürüstlük. karşınızda ki insanı sakın ama sakın salak yerine koymayın. onun size olan iyi niyetini suistimal etmeyin. arkasından dedikodu döndürmeyin. bir sorunu olduğu zaman elinizden geldiğince yardım etmeye çalışın ama karşılığında yardım etmeyin koşulsuz şartsız yanında olun. dostluk böyle bir şeydir. bir çıkar beklemeyin. bir konu olduğu zaman hep sağında solunda arkasında bir yerinde olun. dostluk böyle kurulur. iyi günde herkes vardır siz kötü günde yanında olun. böyle böyle iyi bir arkadaşlık, dostluk kurabilirsiniz.

0

ilk başta sağlam ve uzun süreli arkadaşlık istiyorsanız kesinlikle belli kişilerle arkadaşlık etmeniz lazım. mesela 10-15 arkadaşınız olmasına gerek yok ki üç,dört tane olsa yeterli olur. bu üç,dört arkadaşınız ile gezin,konuşun ve dertleşın ama aranıza başka bir kişiyi almayın. bir birinize güvenin ve bir biriniz sevin. bakın mesela benim bir arkadaş grubum var ben dahil 4 kişiyiz. senelerdir beraber gezeriz ve sadece biz varız. senelerdir derken 11-12 sene oldu çok rahat. o kadar rahat ve mutluyuz ki anlatmak mümkün değil. sizde kendize böyle bir grup oluşturun zaten aranıza başkaları girmedikçe sizin dostluğunuz bozulmaz.

0

birbirinize benziyorsanız düşünce ve davranış açısından anlaşıyorsanız istemsizce kendi kendine kuruluyor zaten.