0

yaz adamıyım denız kum on numaradır kalın kalın giymek yerine bir tisort yeter

0

ben hem yaz insanıyım hem kış insanıyım..kış geldiğinde kışın tadını yaz geldiğinde yazın tadını çıkarmaya bakarım..coğrafi konumumuz gereği öyle güzel bir yerdeyiz ki bunun kıymetini bilelim.başka 4 mevsim yaşayan ülkeler neresi? bu yüzden her mevsimin tadını çıkarın.yazları mutlaka 10 günlüğüne tatil için antalyaya muğlaya giderim.hayat orada yazın çok canlı..ada turları kumsal valeybolu partiler içecekler...kışı ise ayrı bir güzel her kışın mutlaka uludağa giderim.orda sucuk ekmek yapar ve kışın tadını çıkarırırım.tabi kışları biraz soğuk oluyor ama yapacak bir şey yok.

0

yaz insanıyım hatta bunun için antalyaya taşındım . sanırım fazla yaz oldu :)

0

yaz insaniyim ben sahsen daha egenceli bnm icin yasm tarzida ama kisin guzelligide cok farkli bence

1

ben kesinlikle yaz insanıyım, sıcağı severim. soğuk havaları sevmiyorum. hem kış mevsimi herkes için de en pahalı mevsimdir. giyeceğe, ısınmaya hep para vermek zorundayız. ama yazın bir şort ya da kot üzerine tişört ile bütün zamanını geçirebilirsin. yemek konusunda bile daha hesaplıdır mutfak harcamaları.

0

ne yaz insanıyım ne de kış . aslında öncesinde yaz insanıyım dersim ama geçtiğim yaz anladımki terlemek , o yapış yağış olma hissi bende nefret uyandırmaya başlad. bu nedenle artık yalnızca ilkbahar insanıyım ben.

0

yazı daha çok severim denize gideriz mevsim sıcaktır masraf yok fazla ama kısında güzel yanlarının olduğunu düşünüyorum ben örnek verecek olursam sobanın üstünde kestane kizartmak kadar güzel bir şey yoktur :))

0

yaz ayını daha çok seviyorum kış ayına göre daha rahat oluyor gezmek,aktivite yapmak için .

0

yaz insaniyim tabi ki kişi hic sevmiyorum eve kapaniyosun biryere cikamiyosun günler kisaliyor soğuktan donuyosun

0

yaz insani veya kis insani diye bisey mi var ya tirkiyede yasiyoruz aga biz yazi da yasiyoruz kisida yasiyor yazin calisip kisin uyumuyoz biz burasi turkiye pasa burda hersey mumkun hersey olabilir ben karadenizliyim koy hayati yasamis bi insanim yazinda calistim kisinda calistim 10 yasindan beride calisiyorum calismaya da devam ediyorum bu hep boyle oldu boyle fevam edecek yaz kis fark etmez ben turkum

0

yaz aylarında daha çok güzeldir hava dondurmak yemek rahatça geceleri üşümeden gezebilmek.deniz ayrı bi olay zaten.

0

yaz insaniyim tabi manyakmiyim ben sogukda üşuyeyim hasta olayim sicak havada gezer dolasirim denize filan girerim keygime bakarim yani tabi herkese gore degisir ben yazi seviyorum yaz insaniyim o yzuden

0

ne yaz nede kıs insanı degilim ben.yazın cok sıcak oldugundan terlıyorsun ha bıre dus almak zorunda kalıyorsun vıcık vıcık oluyorsun.bu sebebten yazı seven bir insan degilimdir ben.kısa gelince kısında malum fazla soguk oldugundan kıs insanıda sayılmam yanı pek sevmıyorum yaz ve kıs mevsımlerini ben.bahar ise baskadır bahar geldimi tmm derim benım mevsimim bu iste kusların cıvıldaması yenı acan agaclar her taraf yemyesil harika bir ortam.

0

yaz insaniyim yaz guzel olur kizlar filan hep bu kdar kalin giysiler giyerek kendimi daraltmiyom

0

ben yaz insanıyım yaz gariban için en güzel aydır:)

0

kesinlikle kış insanıyım kış ayını çok seviyorum havanın kapalı olması bana çok huzur veriyor sürekli yağmurun yağması gök gürültüsü kar belki çok huzur veriyor içime yazıda seviyorum ama kış daha bir farklı benim için

0

ikisi de değil baharların suyumu çıktı :d

0

ben kesinlikle yazı insanıyım ya kış ne

0

sanırım ben ne yaz insanıyım ne de kış insanıyım. tam bir bahar insanıyım ama sonbahar. ilkbaharda hep alerjim tutar.

0

ben sonbahar insanıyım çokta severim ne üşürsün ne yanarsın.