0

kedi insanı mıyım köpek insanı mıyım ben köpekleri de çok seviyorum kedileri de çok seviyorum köpekler zaten bildiğimiz gibi çok sadık bir hayvanlar gerçekten çok seviyorum onları sokakta gördükçe içim sızlıyor bazen köpekleri insanlar terk ediyorlar o kadar çok içim sızlıyor ki ama onu bırakanlar ben çaresiz bir şekilde evine önce alıştırıp sonra yüzüstü bırakan o kadar çok insanlar varki bu gerçekten çok acı geliyor bana ama onlar sizi hasta bırakmazdı bence sizde bir şey olmuş olsa onlar sadık hayvanlardır ve asla bırakmazlardır benim evde beslediğin kedim var ve çok seviyorum çok küçüktü aldığımda iki aylık yoktu henüz annesi yoktu ben onu aldım biberonla besledim biberonla süt verdim ama büyüttün ve çok seviyorum hiç kıyamıyorum üç yıldır yanımızda yani artık ailemden biri gibi oldu dışarı giriyor çıkıyordu asla bizi bırakmıyor ben çekip gideyim demiyor o yüzden onların sadık olduğunu düşünüyorum yani kedileri çok seviyorum daha çok ama köpekleri de seni seviyorum keşke bir bahçem olsaydı bahçede daha iyi beslenir diye düşünüyorum köpekler açısından evde pek tercih etmiyorumileride bahçeli bir evim olursa köpek almayı düşünüyorum kedilerde zaten hani apartmanda olduğum halde bile kedi besleyebiliyorum sıkıntım yok ama köpek şans yok ben köpeğini ve girmesini zaten olumlu bakmıyorum o yüzden bahçeli evi tercih ederim inşallah ilerde bir bahçelerin olur be ikisinide beşteme şansım olur ben bu şekilde ikisinide çok seviyorum biri ayrı bırı ayrı diye ayrırmak istemiyorum allah’ın yarattıkları dilsiz hayvanlar ve gerçekten çok sadık çok sevimli hayvanlar

0

son zamanlarda köpek videoları izlediğim için köpek insanı olmaya daha yatkınım.kediler sahiplerini çok umursamıyor ama köpekler öyle değil.hem köpeklerde daha fazla tür var.sahibini koruma içgüdüsüne sahiplerdir.kediler sadece yemek yerler ve uyurlar.bir kediye tasma takıp dışarda gezdiremezsin.köpekler eğitim açısından da daha elverişlidirler.daha çabuk öğrenirler ve eğitimli köpekler sahibinin dediklerini yerine getirirler.yalnız insana adeta bir arkadaş hatta dost olurlar.

0

köpek olan eve melekler girmez.yap hesabını

0

golden dışında pek köpek sevmiyorum.ama tüm kedilere bayılıyorum. arkadaşlarımın olsun sokaktakiler olsun hele bir de bana sulanan bir kedi görürsem onu bırakmam hiç saatlerce oradayım ben artık :) beni oradan kazımaları gerekir :)

0

önccelikle ben hayvan inasınıyım..hayvanları beslemek beniö hobilerim arasında..dahaa önceden kendi evimde pitbull besledim..çok sevilmlidi 1 aylıkken arkadaşımdan aldım ve kocamn oldu büyüdü..kendi odası vardı balkonlu..kemik verirdim onlarla oynardı.çocuklarla arası çok iyiydi..onu öyle bir alıştırmıştım ki çocuklara zarar vermez onlarla top bile oynardı..ufacıkken benimle birlikte yatardı..yanıma sırnaşır uyurdu.sabah uyandığımda yüzüm ıslak uyunurdum.suratımı yalayarak uyandırırdı kerata..o aralar psikolojim bozuktu ve bu bana çok iyi gelmişti.arkadaşım gibiydi.onla cafeye giderdik.kız düşürmeye çalışırdım kızlar çok severdi keratayı..yeri geldiğinde bira içirirdim içerdi mayışırdı uyurdu hemen..kedileri sevmezdi ve 1 hafta önce vefat etti.ve hayatımın şokunu yaşadım.çok üzüldüm sanki annem babam ölmüştü.. 3 4 gün kendime gelemedim hala özlüyorum keratayı.. hatta instagram adresi bile açmıştık chivaa06 :)

0

kedi insanı daha nayif ve nazik olur fakat köpek insanında ikiside bulunabilir.

bir pitbull köpek sahibi hırçın olabilir fakat bir buldog sahibi sakindir sadıktır .

köpekler daha sadık ve sizlere bağımlı hayvanlardır kediler sizleri kullanmaktan başka bir şey yapmaz evinizde tabi onlarında sevmek gerekir ama herkesin tercihleri farklıdır .

0

köpekleri bambaşka severim ama kedileri de sevmek lazım sonuçta onlarda bir canlı

0

köpek gibiyim ısırırım gerekirse her türlü kopekligi yaparim

1

hayvanları genel olarak çok severim. aralarında da hiç bir ayrım yapmam ama korkarim onlara yaklaşmaya.

0

kedi insanı mıyım yoksa köpekinsana mıyım sorusunaci vereceğim cevap tabii ki de köpek insanıyımbunu söylerken ayrıyetten bir kedim ve bir köpeğimmin olduğunu söylemek isterim kedilerin çok tatlı aynı zamanda çok sevim hayvanlar olduğunu çok fazla bir uğraş gerektirmeden bakılabilirceğini kedilere bakımında çok kolay olabileceğini kedilerin tuvalet eğitiminden tutun yiyeceği yemeyi bile çok masraflı olabileceğini söylemek isterim ama aynı zamanda köpeklerin boyutuna göre köpeklerin cinsini türüne göre de böyle şeyler mümkündür benim beslediğin köpek aslında benim değildir abimi beslediği köpeğin beraber besliyoruz bu köpeğin bakımı çok zordur her gün gezdir iken çok yoruluyoruz ama köpeği çok sevdiğim için her gün gezdiriyoruz kediyi hiçbir zaman gezdirmiyoruz geri çünkü çok küçük kedi çıkıyor gidiyor başka zaman tekrar geri geliyorama kedimiz şerefsizdir nankördür sevmeye sevdirmeyez yemek ye yemek yedii zaman sadece gelir yemek yer köpek öyle mi köpek her zaman bizim dostumuzdur köpek beni ufak bir olayda yanımıza gelir sadıktır kediler böyle değildir keller'in böyle olmamasını sebebi çok önceki yıllardan genlerinde taşıyan atalarından gelen özellikleri taşıdığı için böyledir köpekler ise doğuştan hatta yüzyıllar öncesinden insanları çok sevdiği için insanların en iyi dostu dur eğer bir hayvan sahiplenmek istiyorsanız köpek sahibinin hatta bu köpeğin cinsi de dog arjantin olsun çok tatlı köpekle olmakla birlikte insanlara en çok sen köpeklerden biridir dogu arjantin o alamıyorsanız size önerebileceğim başka bir köpekkangallı kangal köpeği türklerin sivas ilçesinde küre diye ayrıyetten çoban köpeği olarak bilindiği ve bir o kadarda sadık olan kangal köpeğini beslemek biraz zor olsa da emin olun ki bunu diyecektir kangal beslediğini zaman kangallar günde beş 6 saat gezdirmeniz kangalı adeta bir makine haline getirebilecektir biz köpeğimizi günde en az 15 20 km gezdiriyoruz sizde köpeğinizi günde 15 20 km gezdirirseniz köpeğiniz gerçekten çok güçlenecektir köpeğinize verdiğiniz mamayı veterinerler de özenle seçiniz köpeğinize verdiğiniz mama proteinli mama olursa köpeğiniz protein bakımından çok zengin mamalarıyerek gerçekten güçlü bir köpek olacaktır benim kedim ise sokaktan bulduğum sokak kedisi oda köpeğim kadar sevdiğim güzel bir kedidir lâkin kedilerin insanları o kadar sevdiğini pek zannetmiyorum tabi biz onları çok fazla sevsek de onlar her gün yemekler verip onları yataklarımıza kadar sokup gece beraber uyusak da kedilerin bize verdiği değeri köpekleri kadar fazla olarak görmüyorumzamanında ilk insan çağından bugüne kadar mağara hayatında bile köpeklerin bize yardımı oldukça fazladır ilk evcilleştirilen hayvan köpektir kediler aslında çok sonradan evcilleştirirmiş evrimle küçülmüş evlerimize girer hale gelmiştir kedilerin geldiği cins tür çok tehlikeli hayvanlardan oluşmaktadır köpeklerin de öyledir tabii ki ama köpeklerin ben daha çok güvenilir ve daha çok sevimli olduğuna insanlara daha çok değer verdiğini ve daha sadık olduğunainanırım

0

köpekler küçükken beni kovaladığı için inanılmaz köpek fobim var kedileri çok severim ama

0

aslında ikisini de çok severim. ama kediye ayrı bir sempatim var. tüyleri kabarık ve renkli gözleriyle çok hoşuma gidiyorlar. davranışları da kendilerine özgü çok şeker oluyor. kendini istediğinde sevdirir ama istemediğinde sevdirmezler.

0

kedi ve köpek konusunda kesinlikle ayrım yapamam hatta genel olarak hiçbir hayvan için bir ayrılma sözkonusu olamazki hepsinin ayrı ayrı özellikleri güzellikleri vardır tüm hayvanları sevip korumalı onlarında hakları olduğunu her zaman bilmeli ve savunmalıyız bir kedinin bir köpeğin hatta bir kuşun bile yaşamaya hayatta olmaya hakkı var tüm hayvanlara saygi duymalıyız.tabiki eğer tercih yapmak gerekirse köpekler her zaman bana bir derece daha merhametli ve sadık gelmiştir.

0

ben hicbirzaman kedi veya köpek ayırtmam vede ikiside candır.hanı kötü hayvan yoktur kötü sahip vardır.insanlar kedi nankördür derler ama ben hic gormedım ayrıca tabıkı bende kedi de besledin köpekde şuan köpek var bende hemde çok baglı bana yoldaşim benım arkadasım herzman sadık dogdugundan berı benle suan 2 yasında vede asla kımseye zarar vermeyen buldogs var hani tasmasını salsanda belkı korkarlar ama öyle bişi yok insanlar artık nasıl davrandıysa nasıl gorduyse bu sekılde yetısıo sanıyorlar köpekler benim birinci tercihim.

0

tabiki de köpek insanıyım kedileri sevmem de beslemem de ama hayvan olarak korurum zarar gelsin istemem gelirse de üzülürüm ama köpeklerle oyun oynarım çokta severim ozellikle kangal köpeklerini çok severim onların heybetli olmalari bazıların tombul olmaları uzun boylu olmalarına bayılıyorum en sevdiğim ve tek sevdiğim köpek.

1

ben kedileri dah cok severim böyle tüyleri yumşacık sevmesi hoş oluyor birde onlara her zaman yem veriyorum alıştılar iyice köpekleri pek sevmem kücükken saldırmıştı bana hala onun etkisi oldugu icin köpeklerden yana degilim ben kediler daha sevimli bana göre

1

ben hayvansever bir insanım ama kedilerin yeri benim için çok ayrıdır. kediler bana çok sevimli geliyor. özellikle yavru ve tüylü olanlara bayılıyorum. hayvanlardan kolay kolay korkmam bu yüzden nerde bir hayvan görsem onu sevmek sterim. hayvanlar sevilmeyi hak ediyor. hayvanlar işkenceyi ve şiddeti hak etmiyorlar.

1

bende bu yasima kadar kopek besledim cunk

1

köpek ama çocukluğumdan bu yana kedi besledim. köpeğim de oldu ama çoğunlukla kedi. 9 yaşında aldığım kedinin torunlarına bakıyorum şu an yaşım 25 siz hesap edin. evimde şu anda 12 kedim var geçen sene 21di. sahiplendirdikten sonra 12 kaldı. bazı insanlar bunu ticaret için yapıyor ama bu çok yanlış. canın ticareti olmaz..

1

kesinlikle kedi insanıyım. kediler çok daha sevimli geliyor bana. ayrıca köpeklerden çok korkuyorum aşırı derecede fobi durumu olduğu için asla köpek insanı olamam. seviyorum ama sadece çok uzaktan.:)