0

caydırıcı ceza ile. hattâ caydırıcı olmasına gerek yok, herhangi bir cezası olsun ona da razıyız. adamlar her türlü pis işi yapıyor ama hapse atılmıyor nedense.

yine de en iyisi, onları yakalayıp, bir meydanda o kişileri halkın eline teslim etmektir. bence bu şekilde işkence ile idam gelmeli. hem halkımız gündelik hayatının sinirini stresini atmış olur hem de yaşamayı hak etmeyen alçaklara da işkence ile idam gelmiş olur.

1

çocuklarımızı bu durum hakkında bilinçlendirmemiz gerekir. ve çocuklarımızı hiçbir zaman tek başına bir yere göndermemek gerekir. burası kapının önü bile olsa çocukla beraber çıkılmalı. çoğu kez haberlerde görmekteyiz çocuğu kapının önünden alıp kaçıran insanlar var veya komşumuz dediğimiz kişiler bizlerin çocuklarına cinsel istismar uygulamaktadır. bunun için her kim olursa olsun çocuklar annesi ve babasından başka birine emanet edilmemeli.

1

öncelikle çocuklarımıza iyi bir eğitim vermemiz gerek. önce onlara dememiz gerek ki yabancıdan bir şeyler almamasını söylemek. onların peşinden gitmemesini söylemek gerek.

0

çocuk istismarı günümüzün en büyük sorunlarından bir tanesi cinsel istismar ekonomik istismar duygusal istismar gibi bir çok şekilde çeşitlendirebiliriz bu istismarlar cezai yaptırımlarla azaltılanilir

0

çocuk istismarı yapanları hadım etmek lazım.. ama şimdi şöyle bir şey var mesela televizyonlarda severek evlenen insanlar var küçük yaşta kalkıp onlara da çocuk istismarı damgası vurulmaması lazım ,sonuçta onlar severek evlenmiş yani ben onların öyle o damgayın vurulmasına karşıyim sonuçta yazıktır, günahtır ya severek evlenmek suç mu bunun yaşımı vardır. şimdiki 18 yaşındaki kızla 70 yaşındaki adamla evleniyor be. tecavüz ayrı küçük yaşta severek evlenmek ayrı onlarla bu tecavuzculerin aynı damgayı vurmaları çok saçma.

0

idam getirilmeli, cezalar ağırlaştırılmalı, caydırıcı cezalar olmalı

0

bu suçlara idam ve hadım cezası gelmesi lazım. öyle bir kaç sene ceza ile olacak bir şey değil. cezası idam ve hadım olursa kimse bunu yapmaya cesaret edemez.

0

kanun ve dikkatli olma. çoçukları kollama kötü insanları tutuklama.

0

çocuklarımızı istismara karsi bilgilendirmemiz lazim boyle bir olayla karsilasma durumunda cekinip soylemekten korkmasinlar diye yoksa daha fazla bu olaya maruz kalip travmaya sebep olabilir bide cocuklarimizin etrafindaki kisilere dikkat etmek lazim herkes istismarcilarin sokak serserileri ve yaslilar oldugunu soyler ama istismarcilarin genelde cocuklarin etrafindaki kisiler ve 20 45 yas arasindaki kisilwr olduklari arastirmalarla ortaya konmustur