0

böyle insanların halis yatıp beslenmelerini istemiyorum.zaten bir çoğu hapishanede ki mahkumlar tarafından öldürülüyorlar hiçte acımıyorum. küçücük savunmasız canlara nasıl sapkınca düşüncelerine alet edebiliyorlar. çocuk, büyük, hayvan farketmez tecavüzcülerin idam edilmesi gerektiğine inanıyorum.

1

şimdi şöyle bir şey var. erken yaşta evlenen insanlar var ve bunları da çocuk istismar suçuna koyuyorlar insanlar severek evlenebilir bu normal bir şeydir ama kalkıp da çocuk istismar suçuna konulması bence çok yanlış ben haberlerde çok görüyorum. kadının biri diyor biz severek evlendik çocuktuk ama benim eşim de çocuk istismar suçundan yargılanıyor diyor. hani ben öylelerine karşı değilim ama diğer türlü çocuklara tecavüz eden pislik, hainlere idam istemiyorum.. çünkü rabbimin verdiği canı sadece rabbim alır. ben hadım edilmesini isterim her zaman da hadım edilirse bir daha o suç işliyemez ve kendi canını kendisi almak isteyecek çünkü hiçbir erkek erkekligi gittikten sonra yaşamak istemez. ben hadım olmasının taraftarıyım bence böyle bir yasa çıkarması lazım devletin idam olmasın 2 saniye ölmekle öyle pisliklerin yaptığı işler temizlenmez onun için onların da acı çekmesi lazım benim düşüncemde bu.

1

gerçekten caydırıcı olması için idam şart. bu şeref yoksunlarına müebbet bile az bence direk idam. gaddar diye düşünebilirsiniz ama öyle insanlara ben insan gözüyle bakmıyorum küçücük çocuğa göz diken biri insan olamaz. nefes almayı bile haketmiyorlar. allahın verdiği canı almak ne kadar doğru bilmiyorum ama elimde olsa kendim idam ederdim.

1

idam cezası onlar için en uygun cezadır öyle bir varlığın dünyada bulunmasını hatta bizim içimizde yaşamasına gerek bile yoktur.. onları toprak bile kabul etmeyecek ama ölseler de yaksalar falan süper olur. insan beyni nasıl bu kadar güçsüz ne kadar cahil olabiliyor yani nefsin önüne geçemeyecek bir iradenin bu dünyada bulunması aramızda yaşaması çarşıya çıktığımızda kaç tane sapıkla göz göze geliyoruz acaba ya da arkamızdan gelen sapıklar bize bakarken neler düşünüyor acaba korkunç şeyler bunlar demokratik özgür bir ülkede yaşadığımızı sanıyoruz fakat ben yürürken edebimle adabınla yürüyeyim aman etrafıma bakmayayım ama laf duymayayım kavga çıkarmayayım diye tereddüt de yürüyorum yani içimiz rahat dışarı çıkamayacaksak neden varız bu dünyada neden hep iyiler zarar görüyor.

1

çocuk istismarı konusunda suçlulara verilebilecek en yüksek, en caydırıcı ceza verilmeli. cezalar caydırıcı olmadığı için sapık zihniyetli olanlara gün doğuyor adeta. ömür boyu hapis cezası, hiçbir aftan yararlanamama gibi yaptırımlar uygulanmalı. hatta bu ağır cezayı tek kişilik hücrede geçirmeliler.