0

evet bence çok zor çünkü çok kalabalık oluyor kargo gönderen kargo bekleyen fatura ödeyen daha neler neler kafasını kaşıyacak vakitleri yok

0

zorlugu vardır tabikide. ama çalışmak isteyen insan zorluklara katlanmayı bilmelidir.

1

her mesleğin zorluğu vardır. ama fena değil bir kere deneyebilirsiniz. daha çok araştırma yapın. mesela çalışma süresi parası bu oranı gibi araştırma yapıp iyi bir sonuca ulaşabileceğinize inanıyorum. başka bir iş denemek isterseniz internette yazılım gibi çalışmalar yapabilirsiniz tabii bilginiz varsa. yoksa bile kolayca öprenebilirsiniz ve kazanç sağlamaya başlayabilirsiniz. udemy de kurslar mevcut. yada bir site açıp güzel yazılar paylaşarak para kazanabilirsiniz. diyorsunuz ben dışarıda çalışacağım illa o zaman devlet kurumlarına girmeye çalışın. üniversite diplomanız varsa polis olabilirsiniz. üniversite mezunuysanız iş bulmanız zaten kolaydır(diğer insanlara göre). iyi işler bulma dileğiyle.

0

yani zordur çünkü insanları memnun etmek zor, mesela sıra bekleyen insanların hakkınızdaki düşünceler biraz geçikse 77 sülalenize sayıyorlar

1

arkadasim ptt de memur. bence çok rahat ama ona kalırsa saat beş olduğunda cikmiyoruz genellikle. hesap kitap çok uzun sürüyor diyor. ama yine de elbette birçok işten daha iyi.

0

ptt’nin çalışma sisteminin zor olduğunu iddia etmek bana göre doğru bir teleffuz değildir. her işin kendine göre bir zorluğu vardır ama ptt’de çalışmak en hafif olanlardan diyebilirim.