0

ilk olarak böyle bir siteden haberim yoktuancak daha sonra youtube'da gezinirken birden karşıma bu site çıktı bende videolardan nasıl bir şey olduğunu izledim ödeme durumlarından her şeyini sonra başlamam gerektiğini karar verdim referans linki olmadığı için tek kendim başladım ama referansın polis onunla başladım çünkü onun sayesinde bu siteye başlıyorsak onun da burada haklı olduğunu düşünüyorum ama referans link olmadığı için kendin başlamak zorunda kaldım iyi ki başlamışım siteden çok çok memnunum yakınlarıma tavsiye ediyorum onlar hem benim referansım araçlar sen bana da gelir olacak yani bu yüzden iyi bir site güvenilir site tavsiye edilebilir

0

siteyi arkadaşımın tavsiyesiyle başka bir sitede iken bana önerdi ben de bu siteye geldim önceden bir şey bilmiyordum ve de açıklamaları okuya okuya bilgi sahibi oldum şu an sitede her gün aktifim düzenli olarak soruları cevaplıyorum uzunca yazıyorum mantıklı cümleler kurmaya çalışıyorum bunun yanı sıra hem de ilgileniyorum hem de benim işim bilgisayar olduğu için aktim çok oluyor her gün burada en az 4 saatimi geçiriyorum onu geri siler hem eğleniyorum hem para kazanıyorum kendi ihtiyaçlarımı karşılıyorum bu platformu kur'an herkese teşekkür ediyorum buradaki dostlarımıza bol kazançlar diliyorum gerçekten şu platformu şu sana anda en kazançlı en eğitimli en bilgili en doğru yer olduğunu düşünüyorum.

0

arkadaşım söyledi bana bir site var ve güzel kazanc saglanıyor dedi bende aldım refarans linkini onun sayesinde başladım bakalım güzel site güvenilirde.

1

sorumani şu an için iyi bir site iyi gidiyor ne güzel soru soruyosun veya sorulan sorulara cevap veriyosun hem para kazanıyosun hemde bilgilerini güncellemiş oluyosun ben şahsen çok beğendim.

1

sorumani sitesi güzel hem beyin jimnastiği hem bir şeyler öğreniyor insan maddi tarafıda ayrı bir katkı

1

benzer başka bir siteden geldim ve orada taban ödeme tutarı 50 liraydı ve ücretler çok düşüktü. hiç ödeme alamadan buraya geldim.
burada ilk hafta 25 liraya ulaştım ve ödeme talebinde bulundum hemen hesabıma geçti ve kesinti olmadı talep ettiğim tutarda. bu yönlerden çok avantajlı, yeni bir site olmasına rağmen.
o yüzden gelişmekte olan bir siteye göre çok başarılı buluyorum. yarışmalar ve yeniliklerinde motivasyon artırıcı, umut vaat edici olduğunu düşünüyorum.
umarım sürekli böyle kullanıcılarını mağdur etmeyen, kullanıcıları düşünen ve fikirlerine değer veren bir site olarak devam eder.

0

ortalama olarak 3 hafta kadar bu sitede üyeyim ve günün her saatini bu sitede geciriyorum. hem kazanc sağlayan hemde bilgi ve arastırma ruhumuzu gelistiren basarılı bir site olmuş. ben oldukca güzel kazanclar sagladım ve bu gelirleri nakit olarak aldım. ekip oldukca nazik ve anlayışlı bir ekip hem güven veriyorlar hem hak yemiyorlar. zamanı bol olan insanlar günlük olarak gelip burda kazanç sağlaya bilir. ben gercekten basarılarının devamını isterim.

0

güzel bir site. burda buraya gelirken bir güvensizlik vardı ama şimdi o güvensizlik, güvenli olmaya başladı. burda bilmediğim şeyleri sorabiliyorum. bilmediğim bir soru olursa, araştırıp özgün cümlelerimle yazabiliyorum.

2

sorumani sitesi çok güzel bir site olup hem kullanıcılarına para kazandıran bir sitedir. para kazanmak istiyorsan sorular sor ya da sorulara cevap ver ve kazanç elde et. bence güzel bir site. teşekkürler sorumani?