0

sevdiğini kaybeden insan tabiki acı çeker . allah'a şükür bu yaşıma kadar hiç gerçekten sevdiğim ve yakın olduğum bir kişiyi kaybetmedim. ama çevremde kaybeden çok var allah herkese sabır versin. ama unutmamak lazım ki tabiki acısı çok büyüktür ama gerçekten ölenle ölünmüyor ve hayat devam ediyor. benim arkadaşım aynı anda anne ve babasını kaybetti aralarında bir hafta var ama alışıyor bir süre sonra insan şuan evli ve mutlu . tabi o eksiklik her zaman vardır içinde ama yapacak birşey yok hayatına devam etmek zorunda.

0

sevdiğini kaybeden bir insan tabii ki de acı çekebileceğini söyleyebiliriz. bazı insanlar gerçekten ne kadar çok bu konuda acı çektiğini çevreme baktığım zaman görebiliyorum. bazen insanın böyle farklı duygular içerisine giriyor ve ne yaptığını bilmiyor. bu yüzden böyle konularda pek fazla duygusal olabilirim. insanların aslında hiçbir şekilde bu acıyı karşılıklı yaşamamaları gerekir. ama günlük hayatta o kadar farklı olaylar oluyor ki insanların elinde olmayan bazı sebeplerden dolayı bu acılar gelebiliyor.

0

sevmek kolay bisey degildir ve insan 1 kere birini severse ve o insani kaybederse dunyada kiyamet kopsada acisi dinmez ve yanginini kimse sonduremez