0

bende kendi evimde bir çok kedi besledim ve beslemeye devam ediyorum. evet doğru biraz nankör hayvanlar. fakat evin içinde neşe yaratıyorlar yerinde durmayıp bir oraya bir buraya koşup duruyorlar. oldukça tatlı ve sevimli hayvanlar! onları sevmek bile insana huzur veriyor. biraz yaramazlar ama kızamıyorsun onlara. o kadar tatlılar ki insanlardan daha çok kedileri sevebilirsiniz. hem insanlar kedilerden daha nankör emin olun.

1

kediler çok sevimli ve cana yakın hayvanlardır. söylenildiği gibi nankör olmayan, aksine gösterdiğiniz ilgi ve sevgiye fazlasıyla karşılık gösteren canlılardır. bir parça yiyecek verip, biraz da ilgi gösterirseniz sizi takip edip arkanızdan gelmeye başlarlar. bizim gibi konuşamazlar fakat bakışlarıyla ve miyavlamalarıyla kendilerini çok güzel ifade ederler. hayvanları ayırmak istemem ama benim için kedilerin yeri her zaman başkadır. onları çok seviyorum. şu an için evim müsait değil, ancak ileride bir gün muhtemelen evimi kedilerle doldurup onlarla yaşamaya başlayan yaşlı bir teyze olacağım gibi görünüyor.

0

sevimli havyanlardır uysallardır nankör diyorlar ama hiç alakası yok

0

hayvanlari severimde evimin icinde kedi kopek beslemem ya kulubesi disarda olcak yada hic beslemem bazi insanlar kopek ve kedileri icin aglar cok gereksiz bence.