0

güvenilir siteden alışveriş yapıldığında tabii ki de mantıklı ama her siteye güvenmemek gerekiyor. bazı siteler gerçekten sadece dolandırıcı olabiliyor. mesela ben instagram'da bir ayakkabı sitesinden ayakkabı sipariş vermiştim ve verdiğim bot ayakkabı siparişiydi. ancak bana gelen ayakkabı bot değil 2 adet milattan kalma diyebileceğim tarz çok eski model ve yıpranmış ayakkabılardı. ve ben de allah'tan ücret ödemeden paketi açtığım için paketi açıp içerisindeki ayakkabılarını görünce ücret ödemek istemediğimi söyledim. kargocu da yaptıklarını görünce allah'tan beni kırmayarak paketi tekrar kapatarak paket açılmadan iade gibi gösterdi ve o şekilde bir ders aldım. bir daha hiçbir şekilde öyle sitelerden alışveriş yapmam . bu bana gerçekten iyi bir ders oldu. o yüzden siz de çok dikkatli olun derim.

0

arada alışveriş yapıyorum ama dikkat etmek lazım ve araştırma yapmak lazım çünkü instagram da çok dolandırıcılık oluyor o yüzden almadan site için yapılan yorumları okumak en iyisi

0

instegramda butiklerden alışveriş yapıyorum bazen güzel şeyler bulabiliyorsunuz tabi her site güvenilir olmuyor.güvenebileceğiniz takipçi sayısı yüksek şikayeti olmayan sayfalardan alışveriş yapıyorum.

0

daha yeni acilmis begenisi sayfalara guvenmek size kalmis fakat isim yapmis ve takipci sayisi yuksek olanlar cogu zaman guvenilir olur.