0

bence faydalıdır herhangi bir zararı olacağını düşünmüyorum ancak bazı haraketleri yaparken dikkat etmek gerekir. yani ani haraketler yapmamak gerekir. dikkatli bir şekilde yapılan spor evdede yapılabilir. dışarıda yürüyüşleri ile de daha iyi olacaktır. evdedebelli haraketleri uygulamak spor yapmak vücıt açısından faydalıdır. bize herhangi bir zararı olmaz ancak dediğim gibi dikkatli olmak ani haraketler yapmamak yapmış olduğunuz haraketleri dikkatli ve bilinçli yapmanız sizin için daha iyi olacaktır.

0

evde spor yapmak oldukça faydalıdır en azından evde hem para ödemiyoruz hem daha ucuz hem de kendi yöntemlerimizle oturuyoruz ama dışarıda çok para vermemiz hiç gerek yok bence değişik spor merkezlerini o yüzden evde spor yapmak daha sağlıklıdır. bence en iyi yöntem evde sağlıklı bir şekilde egzersiz yapmak için televizyondaki değişik kanallardan özellikle de benim istediğim feridun kunak kanal 7'deki çıkıyor genellikle her sabah spor yaptırıyor oldukça çok faydalı herkes yapılabilir onları dinleyerek bir o hareketleri yaparak hem zayıflanır hem sağlıklı bir şekilde dengeli bir şekilde spor yapmak daha iyidir kendi yöntemlerini uygulamak da iyi ama özellikle de doktorların yaptığı sporları yapmak daha faydalıdır o yüzden ben daha çok televizyondan izleyerek yapıyorum her gün 20 defa yapıp ben de çok faydasını görürsünüz hem zayıflar hem de dinç olursunuz diye düşünüyorum bence herkese tavsiye ediyorum bunu evde kendin yapacaksın daha iyi bence.

0

evde spor yapmak kurallara uyulduğu zaman zararlı olduğunu sanmiyorum

0

evde spor yapmanin bir zarari yoktur,sadece fazla terleyebilirsiniz bu olabilir olsa olsa,bunu da su tuketimiyle dengelersiniz.