0

spor yaparken hem eğlenmiş hemde zevk almış oluyorsun ama bu alışverişde öyle değil(bu benim kendi görüşüm herkesin görüşü farklı olabilir)

0

spor yapmak tabikide insan bir hayal kurar ve onu yapar hikayeni cesaretin belirler

1

iklsinide severim ama spor yapmak bana daha iyi geliyor.

1

spor yaparım ne alışverişi sağlıklı olmak istiyosak spor yapmamız lazım.alışverişle anca gözümüz doyar bide adamların cebi dolar başkada bişey olmaz.

0

ben spor yapmayi daha cok seviyorum ve eğlenceli geliyo.bana :)

0

alışveriş yaparken yanı sıra spor yapmış oluruz

0

alışveriş genellikle bayanların daha da çok hoşuna giden günlük bir zaman akımı, kalabalığı sevmediğim için alışverişten pek haz etmiyorum ama spor yaptım iki üç yıl önce ve faydalarını da gördüm düzenli bir şekilde.kilo almakta zorlanıyorum da spor yaparak kilo almanın yanında vücudum fit duruyordu aynanın karşısına geçtiğim zaman.spor yaparak sağlıklı uyku ve düzenli beslenme gibi alışkanlıklarım oldu, sporu bıraktığıma da pişman oldum keşke hiç bırakmasaydım.çevremde ki insanlara bakıyorum da çoğu insan spora başvuruyor, yeni bir macerayı ikinci kez de olsa düşünüyorum.

0

ikisini de adaletli bir şekilde karşılaştıracak olursam kesinlikle alışveriş yapmak tercih ederim fakat daha sağlıklı bir düşüncem düşünce yapılan spor yapmayı da tercih edebilirim. alışveriş gerekli ise yapılması güzel bir şeydir fakat gereksiz alışveriş oldukça zararlı hem ekonomik yönden hem de manevi yönden hem de zaman yonunden eksidir bir birey için. spor yapmanın artıları ise spor yaparak vücudumuzu geliştirebiliriz ve daha sağlıklı oluruz. ancak günümüzde birçok insan alışveriş yapmayı tercih ediyorlar. eğer zamanımız yetiyorsa kesinlikle spor yapmayı da vaktimizi ayırmalıyız.

0

bence alisveris yapmak cunku alisveris yaparken fazla efor sarfediyoruz. magazadan magazaya giderken hem yemek yemeyi unutuyoruz hem de yurumus oluyoruz.

0

bence alışveriş yapmak her zaman daim kalıyor yanında

0

alışveriş yaparken zaten spor yapmış oluyorsunuz yani alışveriş yapmanız için yürümeniz gerek yürümekte spordur ayrıca alışveriş yaptığınızda taşıdığınız malzemeler kadar kalori yakarsınız şarşırtmacalı sorular bunlar aldanmayın cok puan alacam diye 1 sayfa yazan olmuş işsizmidir nedir :d

0

spor yapmayı çok seviyorum spor lisesinde okuyorum tabi alışveriside seviyorum ikiside desem böyle bir seçenek varmı. bence ikiside uyumlu spor yapmak için kıyafet lazım kiyafet için alişveriş yapmak lazım.

0

spor yapmak daha iyi hiç hoşlanmam alışveriş işlerinden.

0

spor yapmak alışverişi her zmn yaparsın. spor hatamızda gündelik olarak gerekli.

0

ikisi de insana zevk sağlar fakat spor yapmak insanın kaslarını ve vücutta birçok şeyin daha güzel yapılmasını sağlar ama alışverişe gelicek olursak sadece beğendiğimiz şeyleri alıp paramızı öderiz.

0

spor yapmak ve alışveriş yapma ikisi insana büyük oranda eğlence ve fayda sağlar, spor yapmanın faydaları saymakla bitmez ama kısaca özetlemek gerekirse spor yapmak vücudu düzenler zinde tutar sağlıklı ve aktif bir hayat yaşamımıza olanak sağlar onun dışında spor yapmakla insan yaşlılığı gecikir, hastalıklara karşı direnci artırır, eklemleri kemikleri kas kuvveti güçlendirir.spor yapmanın güzellikleri genelde sağlık ve psikolojik olaraktır ama öncelikle sağlık gelir ve sağlıksız bir insanım pskolojisi kötü olacağından bu ikisini bir yerde düşündüğümden dolayı spor yapmak her zaman benim için alışverişten önce gelir.
ama günümüzde oldukça popüler olan özellikle internetcelerinden ve alışveriş merkezlerine gidip yapılan alışveriş ise özellikle genç kızların sana kadınlarımızın tutkulu olduğu bir durumdur insanlar genelde alışverişi kendin daha iyi hissetmek daha fazla zaman geçirmek bir şeyler alırken kafasında atmak için kullanır alışveriş yapmak artık bir amaç değil bir araçtır araçta kafana dağıtırsınalışveriş yaparken sana zihin de artık psikolojik olarak iyi seda hala bana bence bu durumu spor yaparak düşünebilirler sen spor yapıyorsun sonra vücuduna düzene giriyor kan şekerini düzenliyor kollarınız güçleniyor şekilleniyor benlikleri piskoloji nasıl düzelebilir ve bu yöntemle para vermek çok daha fazla cebinize sağlıklı alışveriş yaparken aldığınız elbiselerin ya da eşyaların şu an birkaç sefer vişne kullanmazsanız çünkü onlar lüzumsuzdur ama spor yaparken harcadığınız her bir kalori karşılığında vücudunuza kas olarak geri döner bu durumda kesinlikle spor her zaman alışverişin önündedir bana göre.

0

ikisi de insana keyif veren hobiler olsa da spor yapmak çok daha iyidir; sporu tercih ediyorum ama alışveriş yapmayı da çok seviyorum :)

0

zaten alisveris yapmakda bir nevi spordur tabiki.ayrica ben alisveristen sıkılıyorum oraya git buraya git onu bekle bunu bekle sonrasinda tasi hepsi valla benim icin.en iyisi sporumuzu yapmak.

0

alisveris yapmak cunku ruhumun daha cok sagliga ihtiyaci var

0

her ikisini de yapmayı tercih ederim.her ikisinin de yararlı olduğunu düşünüyorum.