0

hasta ziyareti kısa olmalıdır. sonuçta karşımızdaki insan hasta. ağrısı sızısı olur hasta sonuçta. kalabalık edip bunaltmaya gerek yok. karşımızdaki insanı düşünmek lazım hasta olduğunu unutmamak lazım. boşuna dememişler hasta ziyaretinin kısa olanı makbuldür diye...

0

hasta ziyareti kısa olmalıdır. boşa demiyorlar yani çünkü o insan zaten hasta çok yormamak lazım. ayrıca moral bozucu konulardan da konuşmamak lazım. daha çok güzel şeylerden bahsetmek gerekir.

0

kısa olsun ya saatlerce oturanlar var. gel geçmiş olsun de moral ver yeter bırak dinlensin insanlar ama yok bizim insanımız direk sohbet çay kahve ortamı kuruyor. bu konuda çok doluyum insanlardan lütfen boraz anlayış ya . müsait bir zaman gelin oturun ama hasta ziyareti bu adı üzerinde ki ben misafir çok seven bir insanım. düşünün artık nasıl abartanlar var.

0

hasta ziyareti bizim kültürümüzde çok önemli bir yere sahip, bir kaç kere girmiş biri olarak benim gördüklerimi az çok aktarıyorum sizlere; önce hasta ziyaretine gidilirken elin boş gidilmez derler öyle giderler bir mevya suyu olsun, bir kolonya olsun, böyle ufak tefek tatlı çeşitleri götürülür. daha sonra temiz gidilmesi gerekiyor öyle ter kokusu, kirli pantolon, kirli coraplar, dağınık saç baş böyle gidilmesi birazda olsa herkese saçma gelir ve çok dikkat ceker böyle bir durum yani kısacası temiz, güzel ve moralli gidilmesi gerekir hastaya moral lazım herşeyden önce onu veremeyeceksen gitme daha iyi

0

hasta ziyaretine giderken bir çiçek veya kolanya götürülür.hastaya morel verici sözler söyleriz.birde hasta ziyareti çok uzun olmaz .kıza olmalıdır.

0

hasta ziyaretinin kisasi mskbuldur.
hasta ziyaretine giderken sut buskivi tarzi seylerde alinmali.