1

sıcak yerler tercihimdir. ancak suudi arabistan gibi aşırı sıcak yerler gibi değil, ege bölgemiz gibi yerler tercihimdir.

0

sıcak yerde yaşamayı tercih ederim sıcağı çok severim mayışırım hemen soğukla hiç aram yoktur çok üşürüm . ankara da yaşıyorum burası ayazıyla meşhurdur . seçme şansım daha olsa sıcak bir yere yerleşmeyi isterdim .

0

ben soguk havalari sevmiyorum ya.. sicak yerlerde yasardim o yuzden. tam sicak da degil de boyle bahar havasinin oldugu yerler daha cok

0

sıcak yerlerde yaşamak isterdim sogukta donarız ama sıcaktan yanmayız

0

ne çok soğuk nede çok sıcak bir yerde yaşamak isterdim antalya gibi bir yerde 6 sene yaşadım yazın çok sıcak kışın yağmur devamlı ılıman iklimli bir yerde yaşamak isterdim bodrumu seviyorum mesela yazı sıcak olsa da kış ayıda güzel orada

0

sıcak yerlerde yaşamak isterdim.soğuk havalarda mutlu olamıyorum.hep evdesin,gökyüzü karanlık,yağmur,çamur.sıcak havalarda deniz masmavi,gökyüzü masmavi.insan mutlu oluyor.

0

bu tamamen dogus ve buyuyus alısmakla ilgili bisi ben buyuksehirde dogdum buydum yasadim ve koyde yasiyamam ama koyde dogup buyuseydi sehirde yasiyamazdim.

0

soğuk havaları sevmiyorum o yüzden sıcak yerlerde yaşamayı daha tercih ediyorum yani böyle aşırı sıcak değil de ilkbahar ayları gibi.

1

ben sıcak mevsimlerin kadınıyım.. soğuk iklimleri sevmiyorum. her zaman sıcak olmalı ama çok bunaltıcı da olmasa tabii iyi olur..

0

sıcak yerler her zaman için daha güzeldir

0

sıcak yerde yaşamayı daha çok isterim

0

izmir gibi mezsimi olan biryerde yaşamak isterim yaşıyorum zaten.