0

hiçbir zaman kimseye ihanet etmemişimdir. bu bence kişilik meselesi bu da benim kişiliğime yakışmaz. beni tanıyanlar da bana yakıştırmaz zaten bana ihanet eden oldu, ama ben asla ihanet etmedim. ihanet edenler hep genellikle akrabam oldu onların demek ki kişiliğin bozukmuş ben de onların seviyesini inip ben de bu kişiliğini bozmadım her zaman benim için harbi delikanlı kız demişlerdir, dürüst dobra dobra konuşan biri demişlerdir. onun için benim hakkımda böyle düşündükleri için ben kalkıp da kimseye ihanet edemem herkes kendine yakışanı yaparmış yakışanı da yapıyorlar zaten.

0

ihanet bir insanın yanındaymış gibi davranıp o insanı gün gelince sırtından bıçaklamak anlamına gelir bir örnek verecek olursak eğer aranızda eşkiya dizisi izleyen varsa ateşin yaptığı bir ihanettir tipi ona çok güvendi abisiyim sandı ama ateş ihanet etti herkesi öldürdü ve suçu tipiye atmaya çalıştı böylelikle ihanet etmiş oldu.

0

ihanet karşıdaki insana yalan söylemek gibi. arkasından iş çevirmektir. ben ihanet etmedim. allah korusun etmem inşallah.

0

bu hayatta ihanet etmek korkakların işidir demiş bir abimiz. asla seni seven bir insana ihanet edilmemelidir bunun karşılığı ne olursa olsun.sonuçta karşındaki insan seni dost biliyorsa arkadaş biliyorsa senin için her şeyi yapmayı göze almıştır.biz bunun en büyük örneğini ezel dizisinde gördük.onun için hiç bir zaman sonucu ne olursa olsun sevdiğiniz insanlara ve ya sizi seven insanlara ihanet etmemelisiniz.