0

ilk ismini duyduğum an burada soru soracağımızı anladım. sonradan üye olunca hem soru hemde sorulara cevap verildiğini anladım. sorulara verilen cevaplardan tl kazandığımızı öğrendim. buraya geldiğim için çok mutluyum çok güzel bir site.

0

bana ilk diğer siteler gibi ödeme yapmayan bir site çagrıştırdı ancak üye oldum çekim yapan arkadaşlara güvendim ve bende iyi bir kazanç elde etmeye başladım ve siteden 30 tl çekim yaptim sorumani bana soru sor cevapla para kazan bunları çağrıştırdı.

0

sorumani'den önce hepimizin bildiği bir site var ya onu kullanıyordum.ismini vermiyorum.orda ki üye arkadaşlardan biri tavsiye etmişti.allah razı olsun ondan da.sorumani ismini ilk duyduğumda zaten sitenin mantığı kafamda canlanmıştı.soru sor cevapla para kazan olduğunu anlamıştım.

1

sorumani ismini ilk duyduğum zaman, bana soru ve parayı çağrıştırdı. yani soru sor, para kazan gibi bir anlama geldiğini düşünmüştüm. öyleymiş de zaten. tabii bir de cevap verme kısmı var.

0

soru sor ,cevapla yani para ,bilgi ,eğlence ben bunu anlıyorum. ismi de güzel sorumani soru sor para kazan anlamına geliyor. :)