0

bugün kaydoldum an itibariyle 15 kuruşum var.

0

daha kazanamadım ama umutluyum kazanan varmıs çünkü

0

şuanda kazancım yirmi lirayı gösteriyor bir aydır uğraşıyorum

0

şu ana kadar toplam 15 tl kazandım. inşallah ilerde daha fazla kazanırım. henüz yeni başladım ve birkaç günde 15 tl yaptım. ben toplam buraya üye olalı 7 gün olmuş ve günde iki tl kazanmisim.

0

şu ana kadar tabii ki sorma neden çektiğim tutar toplamda 111 tl ama şu an için bakiyemde 17 tl civarında oldu ve de bunu kaplamaya devam ediyorum inşallah daha çok soru yanıt deyip doğru cevap vererek uzun uzun yazarak katlamayı devam ettirmeyi düşünüyorum bugün ise 130 tl civarlarında geleceğimi tahmin ediyorum.

0

ben simdi cok kazancim olmadi cunku ama fazla jazanmadim cunku bende fazla sitede ugrasmiyordum ve bu 2 kat kazan olunca daga guzel

0

ben daha ödeme talebi yapmadım fakat bu hafta icinde odeme talebi yapmayı düşünüyorum bakalım paraya ihtiyacım var ve bunun icin sorumaniyi herkese tavsiye ediyorum ben kazanıyorum onlarda kazansın hemen büyüyelim

0

ben suana kadar 250 yi birqz geckin bir kazanc sagladim.

0

ben şu ana kadar henüz hiç bir ödeme almış değilim.

2

86 lira kazanç sağladım toplamda. 50 lirası hesabıma yatalı uzun zaman oldu. 25 lirada talep ettim ama henüz hesabıma yatmadı. geri kalan kısmı da birikmeye devam ödeme eşiğine gelen kadar. ihtiyacım olduğu için bu ara fazla biriktiremeden ödeme eşiğine gelince talepde bulunuyorum.

2

şu an için sorumaniden toplam kazancım 71 lira ve ilk ödememi 30 tl olarak alıp bitirdim 3-4 gün önce şu an 35 tl ödeme talebide verdim onun yatmasını bekliyorum yarına kadar yatar heralde öyle düşünüyorum sorumani ödemeler konusunda sıkıntı çıkarmıyor.

2

sadece bir defa ödeme alabildim. çok fazla aktif olamıyorum çünkü.

2

evet ben 25 lira yaptım hesabıma yatmış durumda daha çekmedim