0

samsung j7 prime en kullanislisi bana kalirsa hicbir sorun yasamamistm

0

şu ana kadar kullandığım ve elime geçen en iyi telefon samsung galaxy j7 2016 modelidir 2 sene önce kullandım mükemmel bir telefondu sarzı iki gün gidiyordu simdi ise lenova s1 markasini kullaniyorum adeta sarza bagimli hale geldim sakın lenova almayin

1

şuana kadar kullandığım en iyi telefon huwai mate 10 lite'tır. bu telefon gibi başka telefon görmedim hem şarjı hem kullanışlı olması çok hoşuma gitti. önce kullandığım telefonda çok sorunlar olmuştu ama bunda onun gibi sorunlar olmadı. hem tasarımı hem içeriği mükemmel seviyede, bundan sonra hep huaweinin telefonlarından almayı düşünürüm. ilk defa bir telefondan memnun oldum. herkese tavsiye ederim.

2

ben şuana kadar iki tane dokunmatik telefon kullandım diyebilirim. diğer tuşlu telefonları saymıyorum. çünkü hep başkalarının ihtiyaçları olduğunda bendeki telefonu verdiler. dokunmatiklerden samsung galaxy y s5360 bu telefon markasını tam üç sene kullandım. gayet iyi bir telefondu. daha da kullanırdım sadece şarj yeri bozulmuştu. yapılabilir bir şeydi. yapıldı da zaten ve o telefonu kardeşime verdiler. bana da artık yeni telefon almanın vakti gelmişti. ikinci telefonumun markası lenovo k5 plus. ama bu telefondan pek memnun değilim. alalı iki kere garantiye gitti. şimdi yine göndermek istesem gönderirim.

0

samsung note 5 tabi ki.tek tuşla çok iş.reklamlar bölümündeyiz gibi oldu ama bu benim gerçeğim

0

normal de kullandığımen iyi telefon iphone 6s diyebilirim çünkü istediğim kadar oyun yükleyebilidiğim istediğim kadar video ve fotoğraf çekebildiğim tek telefonum iphone 6s oldu.diğerl telefonlarım hep samsung oldu aslında samsungcuyum diyebilirim bir yandan çünkü ara yüzleri ve anlaşılması daha kolay olduğuna inandığım bir telefon markası , iphone anlaşılması da kullanması da daha zor olduğu kesin ama herzaman herşey de olduğu gibi girince alışıyorsun durumu var şuan iphone 6s im ile daha mutluyum çünkü artık bir çok şeyini öğrenmiş durumdayım . bazı uygulamalar android de olurken appstore da olmaması da beni üzen diğer konular dan biri ama olsun iphone yine de güzel ve kaliteli diyebilirim, diğer yandan iphone müşteri hizmetleri çok iyi güler yüzlü adamlar sanki 5000 tl maaş alıyorlar gibi samimi ve yardımcı bir yaklaşımları var belki de alıyorlardır :d iphone kullanmak isteyen bir kişiye sesleniyorum başlangıcı zor devamlılığı haz veriyor. :) iyi günler.

0

suan iphone 5s kullaniyorum ve en iyisi bu diyebilirim kullandiklarin arasinda.

0

note 3 ve iphone 7 tabiki de telefon bunlara deniyor.

0

nokia lumia 630 vardi bende sonra kuxenime verdm durumlari kotuydu diye şuan j3 var .d