0

akşam yemeği için önemli olanlar eğer kilo almak istemiyorsan fazla yağlı tuzlu şeyler açma mümkünse az bir şey ye sebze falan ya da karbonhidrat senin alacaksan al al 1 saat değil mi akşam yemeğini 56 gibi erkenden ye 6'dan sonra bir şey yeme mümkünse ve 6 dan sonra bol bol su iç kilo almamak için

0

vallahi genel olarak bizim evde ne pişerse yerim yemek seçicisi değilimdir.evde ne pişerse onu yerim.ancak benim en çok sevdiğim yemeklerden biri olan tavuklu pilav yapabilirsin.

0

yani ben sana kalkıp burada akşam yemeği için bir öneri ne söylesem bu seferde dolabında olmayan bir şey olur, onun için bence sen dolabında ne varsa onu yap derim. bence soru saçma kusura bakma ama insanın dolabında ne yemeği varsa onu yapabilir. hangi malzemeleri olduğunu bilmediğim için ben sana şu an yemek önerisi veremem.

0

fasulye,çorba, mantı,pirinç,nohut,patlican,domates,karnıyarık,haşlanmış et ,makarna,peynir,zeytin,yoğurt,döner,ayran,imam bayıldı,patates,yumurta,kırmızı et,balık,kavun,karpuz,menemen,karnıbahar,sarma,dolma,köfte,içli köfte,adana,urfa,salata,mercimek çorbası,turşu,yeşil fasulye,berbunya,kelle-paça,mangal,suşi, ıstakoz,tarhana çorbası,ciğer,kuş başı,kavurma,mantar,ekmek,bezze,etli nohut,pizza,börek,hamsi öğreci icin fark etmez ne olursa yeriz anam babam :))