0

bence doğru değil. cevremde pilavı güzel yapıp.diger yemekleri hiç lezzetli olmayan insanlar var . pilavı güzel tapanlar bile her zaman.o lezzeti tutturamayabiliyo ne yazıkki tabi bunlar normal setler kınamıyorum. örneğin benim görümden pilavı.guzel yapiyo ama diğer yemeklerin çoğunu.begenmiyorum her zaman salça ve baharatı fazla kaciriyo ve buda yemeğin lezzetini kaciriyo. ama dediğim gibi bulgur ve princ pilavını çok güzel yapar . örneğin annemse diğer yemekleri güzeldir ama pilavı sebze pilavı hariç diğerlerini prk güzel yaptığı söylenemez. üzgünüm anneciğim senide buraya yazdım sma konu böyle olunca yazdım artık. her elin lezzeti farklıdır. her yemeğin lezzetce her yapıldığında farklıdır.

1

bence doğru değil pilavı bende yapıyorun güzelde oluyor ama bu diyer yemekleride güzel yapıcam anlamına gelmiyor. bazen aynı yemeği çok güzel yaparsun bazende aynı tadı alamazsın biraz beceri gerektiriyor bu yemek işi bu yizden bu söz doğru değildir;)

0

pilavı güzel yapan genelde diğer yemeklerinde güzel yapar evet bilindik söz

0

kendımden biliyorum evet :d pılav yapıyorum ama yemegı pılavdan guzel yaparım

0

bizim evde son bir kaç yıldır annemin rahatsızlığıdan dolayı yemekleri babam yapıyor, elinden her yemek geliyor çok da güzel yemek yapıyor ama pilavın ayarını bazen tutturamıyor :).

0

yok yaa katılmıyorum. sadece pilavla bitmiyor olay. herkesin güzel yaptığı ya da yapamadığı yemekler vardır.

1

bence doğru değil çünkü her yemek ayrı bir yetenek ister.evet pilavı tutturmak zor bir iş ama bence iyi bir pilav da en önemli konu pirincin kalitesi. bazı pirinçlere ne yaparsan yap güzel pilav tutturamıyordunuz. mesela en son aldığımız pirinç tane tane gibi görünüyor ama dışı lapa gibi içi sert kalıyor suyunu biraz fazla koysak lapalaşıyor. o yüzden iyi pilav tutturmak maharet değil pirince bağlı bir durum. asıl önemli olan her yemeği iyi yapabilmek. bir kişinin sırf pilavı kötü oldu diye yemek yapmakta beceriksiz olduğu söylenemez.