0

tavuklu pilav nohutlu pilav her ikisinide severim çokta tükettiğim yemekler arasında. tavuklu nohutlu pilâvda güzel oluyo onuda çok severim. özellikle gündüz misafirliklerinde çok güzel ve beğenilen bir menu herkese de tavsiye ederim. yanında çok çeşitte istemiyo o konudada rahat oluyo. o yüzden genelde tercih ettiğim bir menü. özellikle isteyen misafirlerim bile oluyo. canım çekti kudura bakmayın. ben yarin bu menüyü yapayım .

0

bana fark etmez tavuk pilavda yerim nohut pilavda ikisinde bayılırım

0

tam aradığım soru. daha demin yanıtladığım soruda nohutlu pilav sevip sevmediğimi cevapladım ve sonuna tavuklu pilavın yerinin ayrı olduğunu belirttim. o sorunun üstüne bu soruyu görmek ve şuan yazıyor olmaktan çok mutlu oldum nedensizce. cevabımsa tabii ki tavuklu pilav olacaktır. haşlanmış tavuğun tiftilip pilavın içine atılması ve orda biraz daha pişmesiyle pilavla adeta bütünleşen mükemmel bir yiyecek halini alır. şahsen ben bayılırım bu tada. evde piştiğinde üç dört tabak yiyorum genelde.

0

aslında benim için pek fark etmiyor.tavuklu pilav vs. nohutlu pilav denilecek olursa ikisinin arasında kalırım ben.tat olarak tavuk benim için çok lezzetli olduğu için tabikide tavuklu pilav diyorum.

0

tavuk iyi pişmişse tabi ki tavuklu pilav.ama nohutlu da iyidir.

0

tavuklu pilavı daha çok severim, daha çok tercih ederim. nohutluyu başka bir seçeneğim yoksa yerim :)

0

benim tercihim tavuklu pilah çünkü içerisinde tavuktan protein elde ediyoruz kaliteli karbonhidrat kaynağı olarakta pilav var ikisi çok değerli ve kaliteli besinler nohutlu pilavda ise nohutta lif oldugundan kaliteli lif ve kaliteli karbonhidrat alıyoruz kas yapmak isteyenlerin tercihi tavuklu pilav proteini sayesinde.

0

bence tavuklu pilav daha güzel nohutlu ben hiç sevmiyorum nohutu sevmiyorum yemeklerde ve pilavlarda da sevmiyorum özellikle tavuklu pilavı türlü pilav da da çok seviyorum tavuk her şeye güzel gidiyor bence ama nohuta öyle söyleyemeyeceğim özellikle tavuğun suyuyla pişen pilav ya da çorba türleri çok güzel oluyor tavuk her yerde bana göre tercih edilir nohutu çok tercih edeceklerini sanmıyorum.

0

benim tercihim hem tavuklu hem de nohutlu pilav ikisini karıştırıp da satan çok fazla pilavcı var ve lezzete lezzet katıyorlar.

0

bence tavuğu güzelse tavuklu pilav özellikle arabalı pilavcılarda yemesi güzel oluyor

0

tavuğu genel olarak sevmediğim için kesinlikle nohutlu pilan tercihim olacaktır

0

yemeklerde ben seçme yapmıyorum ikiside güzel olur çünkü benim için her yemek güzel ve özeldir çünkü o yemekleri yapan annem yada aileden biri olduğu için her haliyle güzel oluyor ve yedikçe tadına doyamıyosun bide o kadar emek ver zamanını ayırıyor

0

tavuklu pilavı, nohutlu pilava tercih ederim.

0

her iki türünüde seviyorum aslında nohutlu pilav yapıp üzerine tavuk didip öylede yaparım ben çokta güzel olur.

0

tavuklu pilavdan en çok nohut pilavını çok tercih ederim

0

ikisinide severim tavuklu pilavını nohutlu pilavını yanında ayranla

0

tavuk pilav daha iyi bence tabiki tavuğun tazeliğini ve markasida önemli.

0

bana göre kesinlikle tavuklu pilav ben çok severim her gün olsa gerçekten bıkmam da en sevdiğim yemektir tavuklu pilav yanına bir de ayran gerçekten müthiş.

0

valla ikiside super olur ama ilk tercih im tavuklu pilavdir benim. genelde yol kenarlarında seyyar arabalarda satarlar ve müthiş olur bende çok severek ve beğenerek yediğim birşeydir bu herkezede yemeyen varsa tavaisye ederim yanında tursu ve ayranda olmazsa olmaz dir tabiki

0

tabikidee tavuklu pilavi tercih ederm nohotlu hic sevmem