0

iç çamaşırı sadelik, rahatlık, ve hangi ham maddeden yapıldığı göz önüne alınarak satın alınabilir.

0

iç çamaşırı alırken dikkat etmemiz gereken noktalardan en önemlisi iç çamaşırının tamamen pamuktan imal edilmiş olmasıdır daha sonra bedeninin bize uygunluğuna dikkat etmemiz gerekir rahat olmasına kullanışlı olmasına dikkat etmemiz gerekir rahatsız edici aparatlarının bulunmamasından yanayım.

1

direkt tenimize temas edeceğinden ter emici özelliği olan, pamuklu, sentetik olmayan kumaşlar tercih edilmelidir. vücudumuza saran ama sıkmayan ürünler olmalıdır, sağlıklı bir kan dolaşımı açısından. giymeden önce yıkanmalıdır.

0

iç çamaşırı seçerken bedenime uygunluğuna kalitesine ve esnekliği ne bakıyorum daha çok penye iç çamaşırlarını almayı tercih ediyorum

1

iç çamaşırı seçimi hem vücudun rahatlığı, hem de sağlığı için çok önemlidir. yapısında naylon karışımı olmayan, pamuklu iç çamaşırları tercih edilmelidir. vücudumuzu sıkan ve içindeyken rahat edemediğimiz iç çamaşırları kullanılmamalıdır. onun yerine vücudumuzun nefes almasına yardımcı olan, terletmeyen, görünüşünden ve süslü olmasından ziyade kendimizi rahat hissedebildiğimiz iç çamaşırları tercih sebebi olmalıdır. ayrıca satın aldığımız iç çamaşırlarını giymeden önce mutlaka yıkamalı ve o şekilde kullanmalıyız. çünkü aynı şeyi bizden önce başka birisi daha denemiş olabilir. kişide herhangi bir rahatsızlık varsa bulaşma ihtimali vardır. bu ihtimali ortadan kaldırmak için hijyen kurallarına mutlaka dikkat edilmelidir.