0

geçmiş ve gelecek. geçmişte olanları analiz ederim anlamaya çalışırım bazen bu böyle olsaydı şimdi nasıl olurdu diye düşünürüm. gelecek hakkında da isteklerimi düşünür hayal ederim neler yapmalıyım diye düşünürüm.

0

geceleri uyumadan önce o günün analizini kafamda mutlaka yaparım. özellikle gün içinde bir tartışmanın ortasında kaldıysam kim haklı kim haksız, neler oldu neler dedim gibi olayları baştan alarak anlamaya çalışırım. bunları bazen kafama çok taktığım için uyuyamam hatta. aslında bu huyumu çok sevmiyorum. bir de geleceğimi düşünürüm. kariyer hedefim ne olacak, nasıl dönecek bu devran diye. tabii en önemlisi ölümü düşünüyorum bir de.

0

uyumadan önce yarın için saglkli bereketli bir gün olmasını dilerim yaradandan tabiki en güzeli ve hayirlisida budur benim için.

0

ben bir epilepsi hastasıyım 13 yıldır tedavi görüyorum, gece uyumadan önce bu hastalığı ne zaman ve nasıl atılabilecdğimi düşünüyorum.umutsuz değilim çünkü ben tüberküloz hastalığını atlattım aşırı kilo verip ailemin gözleri önünde o zamanlar da erirken kendime geldim, çok zorluklar yaşadım ama bunu atlattığımı hep gözlerimin önüne getiriyorum.geceleri uyumadan önce eski kız arkadaşımı çok düşünüyorum hali nasıldır iyi midir diye?. eski kız arkadaşım olsa da hâlâ onu çok seviyorum, ilk ve tek aşkım o benim yerine kimseyi koyamadım koyamam da.hayatımda ki tek dileğim onun gülüp eğlenmesi mutlu olması başka bir şey değil, onu çok sevdim annem kadar çok seviyorum keşke herşey gönlümce olsaydı da yüzüm gülse onunla birlikte.

0

geceleri uyumadan önce o gün yaptığım olayları ve işleri düşünürüm,eksik fazla ne var diye.sonra ertesi günü düşünürüm.yapılacak işleri düşünürüm.bazen yakınlarımı eski dostlarımı düşünürüm

0

en cok sevdigim insanla hayal kurardim onu yanimdaymis gibi hayal ederdim ama nafileymis bu hayatta herşey boş. istediğiniz herşey olmuyor maalesef.

0

genellikle ileride yapmayı planladığım şeyleri düşünürüm. aklıma her gün farklı şeyde gelebilir. bu genellikle o günkü yaşadığım olaylarada bağlıdır.

0

yoğunlukla gündüz yaşadığım olaylar gözümün önünden geçer. adeta o anı yeniden yaşarım. keşke orda öyle yapsaydım diye saatlerce bir olayı değerlendirme de yapabilirim. ya da sustuğum yerlerde keşke burda şu cevabı verseydim diye sıkıntıya da giriyorum.