0

bugun den zaten işlerim belli yaptığım işler belli fazla düşünmem bende hepsini planlı programlı yapıyorum isimi.

0

düşünmüşümdür ama genelde uymamışımdır düşüncede kalıyor

0

şuan tek düşündüğüm şey uyumak saat beş oldu çünkü. yarın için hiçbir düşüncem yada planım yok.moloton gün hergün ki gibi. temizlik, yemek, bulaşık. ekstra sorumani ve günlük ibadetler. bazen misafir gelirse değişiklik olarak, bu kadar.

0

düşünmez olurmuyum hem yarın ki nişan hem gün içinde yapılan ve yapılmayanların muhakemesi yapar bazı yapmadıklarım için şiirleri bazı yaptıklarımı sorgularım . öyle değil böyle olsun diye kafamda tekrar bazı olayları yaşarım. özellikle lise yıllarımda sevdiğim ile yaayamadıklarımızı hayal kurar yaşadıklarımızı tekrar tekrar geçirirdim aklımdan yarın şunu yapsam oda tepki bunu yapar diye planlar kurardım .

0

yarın ne yapacağım diye düşünmek boşa bir gayedir:) ben genelde ya ölürsem diye düşünmekteyim çünkü. plan yapmadan yaşarım. nedensiz yani herkesin başına gelebilecek bir şey bu yüzden yarın ne yapacağım diye düşünmekten çok, düşünürüm, bazı felsefik şeyler düşünürüm, bazı tarihi olaylar düşünürüm, kendimle ilgili şeyleri pek düşünmemeye çalışırım. bir de uyuyacağım saatin çok olması benim için önemlidir, onu düşünürüm. duamı eder ve uyurum.

0

ben genellikle uyumadan önce kaç saat uyuyacağımı hesaplarım geçmişte ki iyi veya kötü anıları anımsarım bu şekilde uykuya dalarım