1

ben harika biriyim . çünkü?

devamını siz tamamlayın siz harika birisiniz . çünkü?

4 cevap
0

ben çok harika bir insanım.. çünkü kendimi diğer insanlardan daha farklı görüyorum ve çok dürüstüm dobra dobra konuşurum insanları kimsenin arkasında konuşan bir insan değilim arkasında bile konuştuğumda yarın bir gün benim karşıma gelen insana ben senin arkandan bunu bunu söyledim diyen insanımdır. onun için ben gerçekten de harika bir insanım keşke insanlar da benim gibi olsa, benim gibi düşünse ama işte bu da çok nadir herkes böyle olamaz onun için hem kendimi çok seviyorum, hem de kendimle gurur duyuyorum ve harika bir insan olduğuma da eminim.

1

harika biriyim çünkü,
bu başlığa yazmam bile öz güven sahibi olmamı gösterir. ama bu kibirli ve kendini beğenmiş olduğum anlamına gelmiyor tabi. ahlaklı olmaya çalışıyorum, kimseye maddi, manevi zarar vermemeye çalışıyorum. iyi bir insan olmak için, daha doğrusu insan olmak için çabalıyorum.
ciddi başarılarım yok ve olmadı da, benim kendime dair geliştirmeye çalıştığım ve harika bulduğum özellikler bu doğrultuda.

1

ben harika birisiyim çünkü bunun bir çok nedeni var. mesela ben kimseye eyvallah cekmiyorum ve kula kulluk etmiyorum. bu benim harika olmamın en büyük nedeni. harika birisiyim çünkü içimde iyilik ve güzellik barındırıyorum. kimseye kötülük düşünmüyorum ve kin beslemiyorum buda beni harika yapıyor. insanlara güven verecek bir insanım bu benim harika olmama yarıyor. hatalarımı biliyorum ve gerektiği zaman eğer suçluysam veya hatalıysam özür dilemesini biliyorum. aynı zamanda özür dilemesini bilen insanları affettiğim içinde harika birisiyim. içimde allah sevgisi barındırıyorum ve bu beni harika birisi yapıyor. kimseye ön yargı ile yaklaşmıyor ve kimseyi yargılamıyorum buda benim harika bir insan olduğumu gösteriyor.

1

sevgilim var ve bu ilişkiyi iki yıldır ayakta tutabildim ve sevgilimin benim gibi film aşağı olmasını sağladım daha önce pek film izlemeyi sevmezdi bense film manyağıyım bu deliliğimi ona da aşıladım şimdi ise hafta da bir film gecemiz oluyor beraber güzel bu ortam oluşturup zevkle filmimizi izliyoruz benim için harikalık demek bu oluyor çünkü onun yanında olduğum her an benim için paha biçilmez bir an