0

sıkılmazlar anam sıkılmazlar. bu kadar kolay soru kaliplari olduktan sonra yemek tarifi de sorar, sehirlerin bilmem nesini de sorar... sorar da sorar yani... hazir soru. niye sormasinlsr ki... hatta birine ozelden ulastim bana dedigi aynen suydu. kolay soru soruyorum allahtan daha ne istiyorsunuz diye.. belanı istiyoruz desek ayip olacak. biraz da hazir, kolay sekilde kazandiklsri icin sadece kendilerini dusunup soru paylasirlar sadece....

0

aynen valla çok sıkıldık değişik sorular soramazlar mi?

0

bence de artık yemek tariflerine bi ara verin . daha detaylı bir soru kalıbı bulun, böyle herkesin hevesle cevaplayacağı tarz da tabi yine de sen bilirsin. ama burada bizler de görüyoruz ve artık güzel sorular görmek istiyoruz. anlayışınız ve dikkatiniz, hatta bundan sonra göstereceğiniz özenden dolayı da şimdiden teşekkür ederim. hadin herkese kolay gelsin. bol kazançlar diliyorum. sağlıcakla kalın.

0

gece gece yemek filan olmuyor vallaha ne önüne gelen yazı soru bitti hala devam.

0

cidden sıkıldım soru cevaplamak falan isteğim kalmadı

1

banu bence sorumani görmüyor mu ? ben anlamadım gerçekten o arkadaşı ikimizin kaynamasina göndermek lazım bizim başımıza ağrıdı birazda onlar uğraşsın bununla :))

0

valla bende çok sıkıldım ve soru cevaplama hevesim gitti.kalmadı bişey yani üst üste yazmış hepsini sanırım sayfa komple yemek tarifi yani .

0

yeter arkadaşım sabahtır yemin ederim yemek göresim gelmiyor midemi bulandırdı artık biraz araştır farklı konu bul kendine.

0

aynen ya 81 il yemekleri soruldu cok uzattı