0

sürekli izlediğim diziler mevcut. genelde dizi izlemeyi tercih eşiyorum. diziler 30 dk olduğu için izleyip bitiriyorum. filmler uzun geliyor. diziler sıktığı zaman bir süre ara veriyorum ve film izliyorum. o anki ruh halime göre hareket ediyorum.

0

sürekli takip etmem pazartesi günleri izlerim sadece başkada tv ile isim olmaz

0

sürekli takip ettiğim bir dizi olmadığını düşünebiliriz. çünkü genelde dizi izlesem bile birkaç bölüm sonra birkaç bölüm izlemiyorum. canım istemiyor, imkan olmuyor yani bi türlü izleyemediğim zaman internetten izlerim diyene kadar üç dört bölüm geçmiş oluyor ve ondan sonra izleyesim kaçtığı için izlemeden devam ediyorum. böylelikle sürekli takip edememiş oluyorum. ara sıra internetten yabancı dizi izlediğim oluyor ama onları da sıkı sıkıya takip ettiğim söylenemez bu sebeplerden ötürü ben film izleyen tayfadanım. her hafta en az iki film izlerim. gerek internetten gerek televizyondan.

0

sürekli dizi olarak sadece bir dizi var takip ettiğim, o da bizim hikaye. inanılmaz seviyorum filmi resmen aşığım ya birazdan kalkıp televizyondan izleyeceğim sabırsızlıkla bekliyorum 20:30'da bilgisayarı kapatacağım ve televizyondan bizim hikaye'nin yeni bölümünü izleyeceğim. arkadaşlar cidden size de öneririm cidden başlarsanız bırakamazsınız çok iyi bir dizi.

0

her türlü diziyi izliyorum. her türlü filmi seyrediyorum. televizyonda ne denk gelirse kaçırmam izlerim. televizyon izlemek büyük bir zevk. çünkü bedava, bedava olan herşeyi severim ben.

0

ne dizi ne de film sevmem ve izlemem. dizileri eskiden izlerdim ama senaryolarda falan çok fazla mantık hatası oluyor türk dizilerinde. film bakımından da sağ salim izlerim, her izleyişimde de tekrar tekrar gülerim, bir de kemal sunal filmleri öyle. onların haricinde de başka film izlemem ben

1

sürekli olarak takip ettiğim diziler çukur ,yasak elma, avlu ,bir aile hikayesi bir de bizim hikayeyi çok takip ediyorum.