0

herzaman aşkı seçerim sevmek ve sevilmek varken napcm parayı

0

seçim olanağı olsa önce manevi şeyi düşünürdüm tabiki aşka öncelik verirdim ama bu soruyu ne anlamda soruyorsunuz bununla da alakalı bir durum para insana in araç olmalı bana kalırsa eğer amaç olursa yani ihtiyaçtan çıkarsa insan hırsa kibire kapılır para insanı bozar eğer böyle olursa. bu bakımdan para insan hayatında oldukça önemlidir bir ihtiyaçtır araç olmalıdır bana kalırsa. paramı aşk mı derseniz önceliğim elbetteki aşk olurdu sevdiğim insanı tercih etmek ama karşımdaki kişinin sorumluluklarını bilen çalışan biri olması gerekir yani sadece aşk varsa yalan olur yani gerçekçi olmak gerekir bunu için para da gereklidir tabiki

0

aşk ve para arasında bir seçim yapmak gerekirse aşk seçerim çünkü parası olan insanları bir süre sonra olanı yani bir sürü değil hiç mutlu olabilirler ama aşk sonsuza kadar devam ettiği için aşkı seçerim çünkü beni mutlu edebilecek tek şey var sadece bende ekli değil tüm dünyada mutlu olabilecek herkes bu yolda mutlu olur.

0

benim tercihim kesinlikle aşk olurdu. aşkı bir kere bulur insan ve bulduğunda da asla kaybetmemelidir. ama parayı istediğin zaman bulabilirsin.

0

ben tabi aşkı seçerdim. para her türlü kazanılır ama aşk her türlü bulunmaz. ben buldum ve asla da ondan vazgeçmem. para gelip geçici birşey.

0

bir seçim yapmam gerekiyorsa aşkı tercih ederim. zaten ben aşkımı tercih ettim eşimi tercih ettim. yani ama evet insan para olmadı mı mutlu olamıyor, aşk karın doyurmuyor diyorlar ama ben eşimle bir yavan ekmek yemeye bile razıyım.. çünkü ben eşimi gerçekten çok seviyorum, aşığım ona onun için ben her zaman aşkımı tercih ettim ne olursa da olsun isterse aç kalayım gene de eşimi tercih ederim.

0

eğer kalbimi dinleyen biri olsaydım aşk derdim tabi ki ama malesef gerçekler toz pembe değil o yüzden para derdim belki çok klişe olacak ama aşk karın doyurmuyor ve günümüzde gerçek bitmemiş bile olsa çok az kalmıştır

0

paran varsa itibar görürsün yanında yalaka çoktur yoksa görmezsin aşk mı para mı bence geldiğimiz zamanda geçerli olan aşk değil para

0

eğer benim istediğim kişi ile aşktan bahsediyorsak bir saniye düşünmem ve aşk derim. benim istediğim kişi derken ünlü veya tanınmış birisi değil. sadece 1,5 sene önce ayrıldığım nişanlımdan bahsediyorum. tabi birde benden hiç gitmeyecek ve bir ayrılık daha olmayacaksa aşk derim. yok gene aynı şeyler olacak ve ayrılık yaşanacaksa yada başka birisi ile aşk seçeneği varsa ben parayı alayım derdim.

1

bir seçim yapmam gerekirse aşkı tercih ederim..
paralı olup ömür boyu mutsuz yalnız ya da sevmediğim biriyle yaşlanacaksam ne yapayım bu hayatı. varsın bir lokma aşım olsun sevdiğim yanımda olsun.. aşk dünyanın en güzel duygusu.