0

tabii ki aşkı seçerim çünkü bu para hiçbir zaman bir insanı mutlu etmez bir insanı mutlu edebilecek tek şey aşklar zaten aşık olanlar her zaman mutlu olur ama parasız da yaşam olmaz yani ya o yüzden ikisi beraber olsa iyi olur ama hiç dersinde bir seçim yapmak gerekirse ben her zaman aşkı seçerim.

0

parayı seçerdim.aşk sonra da oluyor para olunca.

0

aşk olursa para olmazsa bence o aşk eksik kalır. o yüzden önce para kazanıp sonra aşkımıza bulursak daha mutlu olacağımıza inanıyorum.

0

ben gecen gun her ikisini de yanyana koydum,emin olun para sizi uzmuyor..:) ben para diyorum.

0

aşk gelip geçici bir şey ayrıca bu devirde aşkı kim kaybetmiş ki ben bulayım bu konuda zaten hiç sanşlı değilim parayı seçerdim en azından ihtiyaç sahiplerine yardım eder sevaba girerdim aşık olsam vay mesaj attımı atmadı mı aradı mı aramadı mı dert sahibi olmaktan başka bir şey değil

0

parayı secerdim para olmazsa aşkta olmaz ama para olursa hersey olur :)

0

tabii ki de aşk için seçerdim. çünkü sevdiğim bir kişi yanında yoksa eğer parayı ben ne yapayım? hiçbir şekilde önemsemeden karşımdaki sevdiğim kişiyi her zaman görmeyi daha çok isterdim. her zaman sevdiğim kişi yanımda olduğun sürece paraya hiçbir şekilde ihtiyaç duymazdım galiba. çünkü parayı bir şekilde çalışıp kazanabilirim ama sevdiğin bir kişiyi kaybettikten sonra hiçbir şekilde bulamam.

0

parayı alırdım, aşkımı kapardım. sonra mutluluk bizim