1

aynı ip adresinden birkaç kişi ya da aile mensubu bağlanıp girmesi yasak mı bu siteye? detaya bakiniz lütfen!

sonucta ev internetinden wi-fi ozelligiyle baglanip giriyoruz siteye... bu da yasak olacaksa o zmaan hic girmeyip aktif olmayalim sotede sorumani ekibi. resmen para kqzanmasinlar diye mi ayni ip adresinden girmek yasak deniliyor yoksa? sorumani ekibi sizden bu konuda bir aciklama bekliyoruz.

5 cevap
1

yani artık uyarı verilecekse ilk günde verilmesi lazım kazanç belli bir miktarı yükseldikten sonra insanın banlanması gerçekten o harcadığı zamanı baktığı zaman insanın zoruna gidiyor yarın insanın en değerli şeyi şu an zamanıdır tabii ki de.

0

valla hic bir fikrim yok ama sıkıntı olmaz diye dusunuyorum.siteden sorumaniye sormalisin.

1

biz 4 kişi aynı evde kalan üniversite öğrencileriyiz. fakat daha yeni uyarı olarak aynı ip üzerinden giriyorsunuz diye uyarı geldi. biz kaç zamandır aynı ip üzerinden girdiğimiz halde hiçbir şekilde uyarı almazken şu anda yarışma olduğu zaman bize bu uyarı gelmesi çok saçma geliyor bana.

1

para vermemek için milleti hergün bahanelerle suç buluyor. bahane bulacaksan yarışma yapma. yarışma yokken sitede ne olup bittiğine karışmayan sorumani yarışma gelince ne hikmetse ilgilenir oldu. iki gündür sırf millet iyi kazanıyor diye bir taraflarından kural uyduruyorlar.

1

şuanda para vermemek istiyorlar ve görüyorum ki bu şekilde devam ederseler çok kötü durumlara gider bu site çok saçma geliyor.