0

saçın yağlanması normaldir çünkü saç diplerinden bu yağ ile beslenip uzuyor . benim senelerdir bu şekilde uzadı yani besledim onları çok sık saç yıkamadım en fazla 4 günde bir

0

saç yağlanmasının iyi bir şey olduğunu düşünmüyorum saça zarar verdiğini biliyorum özellikle saçın çabuk döküldüğünü duymuştum yağlanınca ben mecburen her gün yıkadığım için biraz yağlanıyor ama yapıcak bir şey yok.

0

saçını sürekli hergun yikarsan saçlarımıza yağlanır ,onun için üç günde bir yikarsan en azından sacimizin yağlanmasını önlemiş olabiliriz. yağlı saç her zaman saçları döker yani demek istediğim anca üç günde bir yikarsan saçlar yağlanması devamlı yıkanan saç alışkanlık haline geldiği için çok çabuk yağlanır.

0

saç yağlanması kötü bir şeydir hem saçın dökülmesini hızlandır hem sık sık banyo yapma ihtiyacını doğurduğu için vücudumuzda tahrislere yol açabilir ayrıca yabancı bir yerde kaldığımızda saçlarım yağlı diye banyo yapmaya cekinirsem disarda rezil bi halde dolaşırım bu yüzden saç yağlanmasını engellemek için bol vitamin almak gerekir

0

saçın yağlanması saçımız iyi birşey değildir. saç dökülmesinin birinci nedenlerinden ilkidir. ayrıca çokta sinir edicidir. sürekli yıkaman gerekiyor.