0

bence her ikisi de olabilir bazı insanlara uzun bazılarına da kısa saç yakışıyor açıkcası bu bakımdan ben ayırmıyorum erkekler de uzun saç kullanabilir ve uzun saç erkeklere de yakışıyor ancka tabi hepsine değil. kısmen yani belli kişiler de hoş durabiliyor. ancak tbai alışmak lazım kullanması zordur uzun saçı çünkü bakım gerektirir. bu açıdan erkeklerin daha özenli ve dikkatli olması gerekiyor. bence her ikiside güzeldir hem uzun hem kısa saç. sadece yüzde gidiyor mu o kişiye yakılıyor mu bütün mesele budur bana kalırsa . ancak çevremizde genellikle kısa saç görürüz muhtemelen ki böyle alışıldığı için uzun saç görmek insanlara enteresan gelmektedir.

0

kişiden kişiye değişen bir durum saçın yapısına yüz şekline alın genişliğine bağlı olarak yakışır veya yakışmaz denilebilir ben uzun saç kullanıyorum yaklaşık 2 senedir uzatıyorum ve bana yakıştığını düşünüyorum bağlama şekli bakımı da çok önemli tabi kısa saça gelirsek bazılarına kısa saç çok yakışır uzun yakışmaz tamamen göreceli bir kavramdır

0

bazı erkeklere uzun saç çok yakışıyor. ama her erkeğe kısa saç daha yakışıyor.uzun saç biraz tarzı, tipi ile alakalı bir durum.

0

erkek dediğin kısa saçlı olmalı tabiki ..
uzun saç bayana
kısa saç erkeğe ..

0

yabiki kısa saç .karizmatik bir subay traşı mesela

0

bence kesinlikle kısa saç.
uzun saçı olan erkeklerde toplamalı,açık ve uzun kullandıklarında bence tarz olmuyorlar aksine çirkin oluyorlar.
kısa ve temiz saç her zaman güzel gösterir bir erkeği,

0

erkekte uzun saç modeli iyi gitmez yine herzaman ki gibi kısa, bayanlarda ise uzun saç modeli her zaman olduğu gibi yeterlidir.

0

kısa iyidir o ne öyle uzun felan kızlarda uzun saç olur

0

kisa saç bence daha ideal. uzun cokda şey deil

1

kısa sac erkegi her zaman olgun gösterir

1

kendisine hangisini yakıştırıyorsa onu tercih etmeli. kimi erkeklere uzun saç yakışır kimilerine de kısa

1

kısa saç bence erkeklere daha çok yakışmaktadır.uzun saçı taşıyan erkeklerde fazlasıyla vardır.lakin benim seçimin hep kısa saçtan olmuştur.hem sağlık olarakta kısa saçı tavsiye ediyorum. saç bakım istemektedir. uzadıkça daha çok ilgi ister,bir çiçek belkide bir çocuk gibi.uzun saç kelliğe sebep bile olmaktadır.

1

ben şahsen kısa saçı tercih ediyorum ama saçlarını uzatınca sünnet oluyor muş çoğu erkek bu yüzden saçlarını uzatıyor ama kimlerinede gerçekten çok fazla yakışıyor benim tercihim kısa olur daha karizmatik duruyor bence

1

bazı erkeklere yakışabilir. ama benim gönlum her zaman kısa olmasından yanadır. uzun saçı çoğu kişiye yakıştıramıyorum. aslında olması gereken kendi kararımca kısa saç olmasıdır. genel sac oranı da kısa saçtır.

1

bence kişinin tercihine kalmış. ben her iki saçı da yakıştırıyorum. erkek uzun saç bırakamaz gibi saçma yargılarım yok.

1

kisaliktan uzunluktan ziyade ben soyle diyeyim ne fazla uzun ne fazla kisa. saca sekil verilecek uzunlugu seviyorum erkeklerde. :)

1

bence uzun saç daha iyi ama cok fazla uzun degil