0

şimdiye kadar bana öyle bulaşan birileri olmadı ama olanlar olirsa eger ağızlarının payini vermesini bilirim eger onunlada yetinmezlerse tabikide hukuki olarak şikayette bulunurum.

0

onlarla uğraşmıyorum direk engelliyorum. geçiyorum çünkü ne gerek var diyorum. savcılığa falan gidilmez diye düşünüyorum.

0

şuana kadar başvurma gereksinimi duymadım ama olursa eğer ağır bir hakaret kesinlikle avukatımla görüşüp hukuki sürece başvururum yani. hiç bir insanın başka bir insana ne sosyal medyada nede gerçek hayatta hakaret etme hakkı olmadığını bilmek ve herkesi bu konuda biliçlendirmek gerketiğini düşünüyorum. çünkü çok denk geliyorum sosyal medyayda klavye erkekliği taslayan kendini bilmez densizleri. artık buna bir demeninin zamanı geldiğini ve tüm halkımızı bu konuda bilinçlendirmek gerektiğini düşünüyorum . umarım en kısa zamanda bu konu
ya bir el atılır ve gerekli sempozyumlarla , seminerlerle, televizyon ve radyo programları ile insanları bilinçlendirme hareketi başlatılır.

0

artık başvurulabiliyor. haberlerde okumuştum. sosyal medyada küfür, hakaret, izinsiz paylaşım gibi durumlardan dolayı hukuki süreç başlatılabiliyormuş.