0

eğer aşk şiiri yazacsksanız evet bunu hissetmeniz gerekir. hem aşıksanız hem de aşk acısı çekiyorsanız yazdığınız şiirler daha güzel daha anlamlı olabiliyor. çünkü hissederek yazıldığı için ve gerçeği yansıttığı için ortaya daha iyi bir şeyler çıkabiliyor. aşk şiiri yazmanız gerkiyosa o an aşık olmasanız bile dha önceden hissettiğinizi aşk size dshagğzel şeyler yazdıracaktır. aşıkken yazmıl olduğunuz şiirden daha iyi haz alırsınız

0

aşık olursan sevdiğin insana şiir yazarsın. ben aşık oldum sevdiğime öyle içimden geldiği mutluluğu şiir olarak ona yazıyorum. aşkımı ona anlatıyorum.

0

bence gerek yoktur ama daha içten ve samimi bir aşk şiiri yazmak için aşık olmak gerekir tabi ki

0

bence aşk şiiri yazmak için insanların aşık olmaya ihtiyacı vardır. çünkü aşık olmayan insan şiir yazamaz diye düşünüyorum. sonuçta sen birine aşıksın ve şiirini o insanı döküyorsun çünkü neden sen bir aşk yaşamışsın zaten gerçek aşk yaşayan insan şiir yazabilir diğer türlü şiir yazılmaz diye düşünüyorum.

0

bence aşk şiiri yazmak için aşık olmaya gerek vardır. çünkü insan hissettiklerini ve yaşadıklarını kağıda dökebilir.

0

bencede yoktur ama aşık olunarak yazılan şiir daha bi anlamlı olur diye düşünüyorum ama insan içtende aşık olup o kişi hakkında şiirler yazabilir.

0

aslında aşık olmaya gerek yoktur bir aşk şiiri yazmak için fakat eğer gerçekten aşık ve hislerini güzel paylaşabiliyorsa ortaya daha güzel bir şiir çıkabilir.

0

güzel ve anlamlı hatta iç yakan bir şiir yazmak istiyorsan aşık olman gerekli. insan aşık olunca ilham geliyor ve yazdıkça yazası geliyor. gerçek duyguları yazmak ve yazdığın gerçek duyguları insanların içine işlemek ve hissettirmek için aşık olarak şiir yazman lazım. aşık olarak yaz ki herkesin içine işlesin "ulan ne şiir be!" diye bilsinler.

1

hayır, aşk şiiri yazmak için aşık olmaya gerek yoktur ama o kişilerde içlerinden aşık olabilmek arzusunu istediklerinden bu özlemi dile getiren dizeleri şiire dökmenin kolaylığını da yaşarlar.