0

diş macununun sivilcelere sürmenin faydalı olacağını duymuştum bunu deneyebilirsiniz. ayrıca yatmadan cildinize elma sirkesi sirkesi sürerseniz özellikle iltihaplı sivilcelerinizi yakarak geçmesini sağlar. cildinize uygulayacağız limon cildinizin kurumasına sebep olarak hem cildinize parlaklık verir hem de sivilcelerinizin azalmasına sebep olur . kil maskesi de cildiniz de gerginlik yaparak cildinizdeki sivilcelerin azalmasını sağlayacaktır.

0

acnelys krem roucutan hap var 6 aylık süreç ile yüzünde hiç birşey kalmıyor ben kullandım hiçbirşey kalmadı bir daha da kesinlikle çıkmıyor doktor kontroluyle aldım doktora gidip kullanabilirsin.

1

so-ğan suyu faydalı sivilcenin oldu-ğu yere sürün biraz ovalayın,
di-ğer,se sabun yeşil zeytin kalıplı sabun uyumadan önce sür sabah kalktı-ğında yıka ,
limon ve karbonat tarçın karıştırarak yüzüne sur 25 dk bekle ve yıka yüzün kırmızı ve kaşıntı yapabilir bunlar normaldir ve geçer benim kulandı-ğım yeşil duru kalıp sabun bunun etkisi daha fazla yüzün-ü hem beyazlatıyor hemde sivilceyi kaldırıyor bizler bunu çok denedik faydasını çok gördük hemde çok faydalı sende dene istersen .

0

sivilce kapatilma yontemleri makyajdir bayanlar icin erkekler icin ise çare kremler

0

bayansa sivilce sıkıntısı çeken fazla makyajdan kaçınmalı. kalıp sabunla yüzünüzü yıkayın çok işe yarıyor biraz kurusun durulayın. ergenligimden beri hiç sivilcem olmadı kremleri falan var ama ben sabun dışında fayda görmedim. hepsini kurutmadan bire bir. tabi kisiye göre değişir bana sabun ise yaradı.