0

kazanabilir diye söyleniyor ama emin değilim. şöyle; kazanılıyor ama ödeme yapmıyorlar diye söyleniyor, bir de kazanmaya az kala çook çok az anket yolluyorlar veya anket yollamıyorlar ki millet ödeme alamasın diye de söyleniyor. bazılarını denemiştim ama hiç birini ödeme alabilecek kadar uzun süre denemedim daha. ana anket işine pek güven olmuyor, benden söylemesi

1

internetten anket cevaplayarak para kazanmayı duymuştum. bir siteye üye oldum hatta, kendiniz ile alakalı gerçekten doğru bilgiler vermeniz isteniyor kayıt sırasında. verdikten sonra size uygun anketler mail kutunuza geliyor. bende dedikleri gibi gerçekten her şeyi tastamam doğru yazdım.
(burada da verdiğim her cevap özelime ait bire bir gerçektir) ve bekledim bir süre bana anket gelsin,
gelmedi uzun süre, hatta şirkete mail attım siz dedim insanları oyalıyor musunuz o kadar süre geçti bir anket gelmez mi dedim. bana verilen cevap şirketler anketler yaptıklarında bunlara geliyor ve sistem otomatikman bu anketteki potansiyel müşterileri belirliyor. bu ilk kendimizi tanımladığımız bilgilere göre. ve size anket geliyor. anketler sadece tek size gelmiyor tabii. sizin gibi başkalarına da gidiyor, ve uyarı yapmışlar, her gün düzenli mail kutunuza bakın. anket geldiğini görünce cevaplayın. her anketin attım 100 kişilik potansiyeli varmış. siz eğer 101 nci olarak cevaplamaya başladıysanız, yani sizden evvel bir yerlerde 100 kişi ankete başlamışsa, sistem size teşekkür edip anketi sonlandırıyor. ve size çok cüzi bir puan veriyor, attım 30 puan. eğer anketi gördünüz mailinizde şu konuda anket katılana 400 puan diyor gibi geliyor. bana bu cevapları vermişler. bekledim yine bir hafta sonra ilk anketim geldi. uzun sürüyor sorular ve verdiğiniz cevapları unutmamanız gerekir, sistem farklı verdiğinizi algıladığında anketi yine sonlandırıyor. neyse böyle ben uzatmayayım. belli bir puan yaptım. ama o parayı çekebilmem için en az 3000 puanım olması lazım. benim şu an 1140 puanım var. yani biraz masal. geçen bu 3000 puana da zam yapmışlar. 3100 olarak değerlendirilecekmiş artık. masal biraz kısaca bu anket işi de. haftada bir anket gelmiyor bile.

1

hiçbir şekilde para kazanmadım ama zamanda para kazanıldığını duymuştum. cazip gelmedi için hiç denemedim. daha doğrusu hep bir şehir efsanesi olarak kaldı uygun bir sitede bulamadım.

evde bir ara gfk paneli vardı. yaptığım alışverişleri okutarak ankete katılıyordum sürekli ve biriktirdiğim puana göre hediyeler alıyordum. para kazanmamıştım ama hediyeler aldım daha sonra uygulama sona erdi.

0

kazanılabilir öyle birçok anket panelleri mevcut .fakat uzun bir uğraş sonunda kazanç elde ediliyor. ve genellikle çok da güvenilir olmuyor .