0

nedense hiçbir suriyeliye kanım ısınmıyor. bence hepsinde var bir pislik erdoğan bence onları ülkemize alarak çok büyük bir hata yaptı. şu an bizden daha çok para kazanıyorlar dükkan açıyorlar. yani ne desem bilemiyorum.bizden zenginler şu anda biz evimize ekmek zor götürürken onlar dükkan açıp keyiflerine bakıyorlar.

0

yediği kaba pisletenlerdir kendileri.önceden aciyordum hallarine ama artık nefret ediyorum nerdeyse ülkemizi elimizden alacaklar o denli isgal ettiler ulkemizi yiyip icip cocuk yapiyorlar anca gidipte savasmiyorlar tabi türkiye rahat yer niye gitsinler ki besliyoruz onları türkiyenin aclari yoksulları dururken onları besliyoruz ekmek elden su golden bedava yaşayıp gidiyorlar .bide ülkemizi beğenmeyip avrupayi istiyorlar gitsinler ülkemizden bırakın nankorleri.

0

ben hiç sevmem suriyelileri erdoğan getirip başımıza bela etti onlar yüzünde kaç askerimiz öldü onlar bu ülkede bizden daha zengin oldular dükkan açıyorlar her tarafa tabi vergi yok bişey yok her ay devlet maas öduyor bizden aldıklarını onlara veriyor ama gel görki nankörler hala avrupayı istiyorlar bırakın gitsinler kurtulalım böyle pisliklerden ama tahminimce avrupa bu kadar pisliği kaldıramaz ve onları tutmaz hiç bi ülke bizden baska.

0

nankörlük başka bir açıklaması yok. bu her zaman böyleydi ve böyle kalmaya devam edecek. arap milleti kadar nankör bir millet yok şu dünya da osmanlının çöküş döneminde bile ingilizlerle anlaşıp osmanlı askerlerini şehit eden ırk bunlar. şimdi vatandaşlık alacaklar içimize karışacaklar asimile olacaklar bundan 20 sene sonra toprak isteyecekler. bizim nüfusumuzu geçecekler

0

onların yaptığı nankörlükten başka bişe değil kardeşim. bizi sevmeyen bir topluluk onlar avrupayı seçmelerindeki neden ise daha rahat olması diye düşünüyor olabilirler ama avrupa onları orda barındırmaz