1

çatal bıçak kaşık domates marul felan al

0

piknik yaparken yanımızda yiyecek ve içecekler olmalı.kesinlikle bir çakmak ya da kibrit bulunmalı ve bol miktarda su olmalı

-1

mangal kömür çakmak et kola, abur cubur, ekmek su, karpuz ve meyveler, semaver cay , minder , halı , top vs.

-1

piknik yaparken alınacak malzemeler çok bellidir yani oraya gidince ne yapacağını düşün çadır tır açacaksın demek ki çadıra ihtiyacım var oraya gideceksin yemek yiyeceksin yeme ihtiyacım var yemeklerde tuz kullanacaksın tuza ihtiyacım var çay içeceksin çayı karşılamak için şeker ve kaşığa ihtiyacım var eğer yazın gidiyorsa deniz kenarına gidiyorsa bir cevap veren alacaksın en önemlisi bir ilk kamp yaptığımızda ki gibi yapmayın işık almadık biz işık almayı unutmayın ama normal piknik yapacaksınız ışığı boş verin yemek yapmak için mangal alanı mangal malzemeleri bitti bu kadar.

-1

öncelikle mangal alınmalıdır piknik amacının en güzel malzemesi sonra top alırım salıncak malzemeleri alırım kilim alırım domates alırım peynir alırım soğan alırım et alırım sucuk alırım meyve alırım çekirdek alırım kola alırım ayran alırım her şeyden önce araba alırım neyle gideceğiz :)

-1

mangal, kömür, çıra gibi malzemeler gerekir birde yakmak için gazete de kolaylık sağlar bunun yanında yiyecek olarak et, sucuk, balık, tavuk vs. tercihe bağlı seçim yapılabilir. salata için de domates, soğan, salatalık maydanoz gibi yiyecekleri yanımıza alabiliriz.

-1

piknikte olması gerek malzemeler çatal , kaşık ,tuz ,sepet ,sofra ,çay için semaver ,biber ,en önemlisi et yada tavuk, domates,salatalık ,biber , bıçak, olmazsa olmaz top , kahvaltı yapılacaksa salatalık domates peynir zeytin reçel gibi kahvaltılık malzemeler , yemekten sonra temizlik için sabun , peçete , ıslak mendil gibi araçlar piknik yapılması için gerekli malzemelerdir .

-1

piknikte olacak malzeme piknik sepeti olmalı, sonra mangalı yakacak bir çakmak olmalı. sonra tabak, kaşık, çatal, domates salatalık. mangallık et alınmalı.

0

ilk önce malzemeleri koymak için bir piknik sepeti gerekli. sonra çatal, kaşık, tuz, piknik örtüsü, kirlenen eşyaları yıkamak için bulaşık deterjanı, mangal yapmak için gerekli malzemeler, tabak, bıçak, yiyecek olarak hangi malzemeleri yanımızda getirmek istiyorsak onlar ve herhangi bir aktivite yapmak istiyorsak onu yapmak için gerekli olan malzemeler getirilmelidir.

0

piknik diyince benim aklıma direk mangal geliyor. o yüzden mangal, kömür, salata malzemesi, et yada tavuk, oyun için ip, top, salıncak veya hamak olabilir, yere sermek için kilim, peçete, ıslak mendil, tabak, çatal bıçak kaşık, tencere, çöp poşeti, bardak..

0

piknik yaparken sepet olmali catal bicak sofrabezi sonra iste domates salatalik recel zeytin cikolata caydanlik felan olmalidir aklimdakiler bunlar