0
0

valla kırk yılda bir gittiğimiz için piknik güzel oluyor. seviyorum. hem doğayla iç içe oluyoruz. güzel bir sohbet muhabbet ortamı oluyor. kalabalık piknikleri daha çok severim ben. bir de doğası çok güzel bir yere gittin mi hem gez hem pikniğini yap karnını doyur. bence çok hoş ve güzel bir ortam.

0

piknik yapmayı çok severim arkadaşlarım ile sık sık piknik yapardık eskiden. piknik yapmayı çoks eveşrm ara srs hala yaparız eskide kadar sık yapamıyoruz herkes işinde gücünde oluyor çünkü ama hala ara ara yaptığımız olur hep bşr arada topladığımız zamanlar da.

0

piknik yapmayı aşırı olmamak şartıyla severim genellikle iki ayda yada üç ayda bir arkadaşlarla mangal yada kahvaltı yapmaya gideriz . çok da zevkli olur ceplerimizi de yakmak evden alıp götürürüz zaten .

0

çok bayilarak sevmesemde seviyorum yani piknik yapmak için eglenceli bir ortam lazım o yüzden eti evde de yaparım pikniğe gerek yok .

0

severim tabi. doğayla insan iç içe oluyor. doğa huzur veriyor insana çok güzel oluyor. ilkbahar yaz bence gidilmeli.

0

piknik yapmayı çok seviyorum. en son sevdiğim adamla birlikte piknik yapmıştım. çok güzel bir gündü. tekrar yapmak isterim :)

0

evet severim. ama ailemle gittigim pikniklerde cok eglenemem ama arkadaslarimla piknik daha guzel oluyor.

0

evet severim. yazları da çok sık gideriz. severim yani

0

piknik yapmayı hic sevmiyorum o ne öyle çimen ve toprak üzerinde ve mangal yakmak o da bir baska eziyet yani kısaca hiç sevmiyorum piknik yapmayı

0

piknik yapmayı severim çünkü böyle arkadaşlarla veya aile ile güzel bir ortam oluyor.ateş felan yakıyoruz güzel bir ortam oluyor genellikle ben sürekli ailemle hafta sonları pikniğe gidiyoruz güzel bir ortam oluyor.