1

piknik mangal mi nusret mi?

10 cevap
0

eğer kazık yemek istiyorsan bir güzel nusrete git dedim sana nusret'te su 8 lira bu kadar kazık bir yarın görmedim eğer kafanın şişmesi istiyorsan ve sabırsız olmak istiyorsan delirmek istiyorsan pikniğe git ama ben kafa dinlemek istiyorum birisine yardım etmek istiyorum yemek yaparken o zaman mangala gideceksin en iyisi mangal gidip nusrete 200-300 lira vereceğine geleceksin kasaba orada 100 lira vereceksin her şey alacaksın hatta 100 lira bile çok 50 lira yeter herhalde bilmiyorum ki neyse 100 liraya sucuk kanat alacaksın sonra bir güzel mangal yapacaksın.

0

tabikide mangal bizim ata sporumuz.nusrette neymiş :)

0

piknik mangal tabikidr nusret hem ukrla hemde kazıkcı bi et 900 tl ye veriyor insanlar enayi değil o parayı ben vermem kendi elimile yakarım mangalımı alırım etimi bir güzel yerim ...

0

kendi elinle yaptığın her şey daha güzeldir bu yüzden piknikte arkadaşlarla yapılan mangal nusrette yapılan mangaldan her zaman daha iyidir .

0

nusrette yemek yeme lüksüne henüz erişemedim zaten kırmızı etle de aram yok ben genelde kanatlı hayvanlar (tavuk, hindi gibi) yiyorum allah affetsin. ama yani nusrette yemektense piknik havasında yenilen bir domates bile daha güzel gelir çünkü açık hava insanın iştahını açar ama mangal varsa mantar falan pişirsek paha biçilemez. nusrete para vereceğinize kaç kilo et alınır. ya da küçükbaş bir tane kesilir bir sürü aç insan ve hayvan doyurulue yazık yani bence.

0

aile ile birlikte piknik yapmanın keyfi hiç bir şeyde yoktur.
nusret de kim oluyor?

0

tabiki piknik mangal. bunun yerini başka bir şeyin alacağını hiç zannetmiyorum.

0

piknik mangala can kurban nusret kim

0

piknik mangal nusretin bu kadar abartılacak birşeyi yok giden biri olarak söylüyorum bunu orda 2 kişilk yemeğin ücretiyle millet 1 ay ev geçindiriyo nerdeyse

0

piknik mangal kendi ellerimle yapacam istediğim kıvamda pişirip yicem ki tadını alabilim