0

öyle bir devirde yaşıyoruz ki insanlara çabuk güvenmeyi bırakın güvenmekte bile tereddüt ediyoruz. bu devirde birisine güvenmenin kolay oluğunu sanmıyorum. hatta çabuk güvenebileceğimi hiç sanmıyorum. çünkü birisine güvenmek zaman alır. ilk önce onu tanımalıyım ki güveneyim.

1

artık kimseye kolay kolay güvenmiyorum diyebilirim. çok şükür insanlar bana öğretti kimseye güvenmemem gerektiğini.

0

güvenirim. genelde insanları kendim gibi görürüm ama bu zamanda artık zorlaştı.insanlarin en büyük problemi insanlarla iletişim kurmakta zorlanmak nedeniyse güvensizlik.

0

ben açıķçası çok kolay güvenirim ve başıma ne geldiyse bu yüzden geldi. fakat bu huyumu bırakmakta çok zorlanıyorum siz siz olun kimseye güvenmeyin.

0

hayır artık kimse kimseye kolay kolay güvenemiyor. eskiden böyle değildi insanlar birbirlerine güvenirlerdi. kötü bir deneyimle öğrenmektense büyüklerimize sorup öğrenmeliyiz. büyükler her şey i doğru biliyorlar maşallah.

1

hangimiz insanlara hemen güvenebiliriz ki. hem de bu dönemde. tabiki de kimseye ne olursa olsun hemen güvenmememiz gerekiyor. bir laf var eskilerden "bu devirde babana bile güvenmeyeceksin" diye. bu sözler boşuna çıkmaz. :) güveniyorken bile güvenmiyormuş gibi yapmak en iyisi..

0

kesinlikle insanlara kolay güvenmem cünkü buna degmezler...

0

hayır tabiki de hemen güvenem. karşımdaki insanı tanımaya çalışırım, ona olmayan birşey hakkında sen olsaydın diye denerim onu lafta benim ona güvenmem için gereken cevabı versede o yeterli olmayacak, benle ilgili kötü bir olayımda benim yanımda olacak mı olmayacak mı diye denerim.

0

kendim saf ve kimseye art niyet beslemedigım için evet biraz cabuk güvenirim ve şuan bu siteyede aynı duygularla güvenip kaydoldum bakalım hayırlısı ama insanlara tek tavsiyem bir insana güvenmeden önce onları iyi tanıyın ve çözüm.

0

evet malesef insanlara çok kolay kanıyorum ben

0

söylediklere şeye inanırım altında bir art niyet aramam ama bu benim menfatime dokunacak birşey ise veya maddiyat varsa kesinlikle güvenmem kendim araştırır veya önlem alırım

0

cabuk guvendigim zaman hep pişman oluyorum bnce biraz bera er yasanın sonra guvenip gevenmiceginizi o kendi karar verir zaten

0

hayır bu hayatta kimseye çabuk ve yüzde yüz güvenmem. çünkü yüzde yüz güvenimi hakeden kimsenin olduğunu düşünmüyorum herkes bir nebze yanıltıyor insanlari..

0

hayır insanlara olan güvenimi çoktan kaybettim kaybetme sebebimse hemen güvenip sonrasında güvenmemem gerektiğini anlamaktan geçti