0

ayrılık acısını çabuk unutamazsın.. ama unutulmayacak diye de bir şey yok elbet bir gün unutacaksın ya 3 sene ,ya 4 sene sonra mutlaka unutursun karşına birisi çıktığında yani bazı insanlar ben onsuz yaşayamam diyor. rabbim der ki; kimi benden çok seversen seni ondan alırım.. onsuz yaşayamam deme.. seni onsuzda yaşatırım. yani zor unutmak ama zamanla unutursun merak etme.

0

ayrılık acısı unutulur mu bu soru her zaman kafamda bulunmaktadır ama bu bence ayrılık acısını alışıla bilir unutulmaz ayrılık acısı sevdiğiniz bir insanın sevgilinize eşinize kocanıza karınıza hangisini kaybederseniz kaybedin karşınızda olan saçma sapan bir duygudur bir türlü huzura eremez bu huzursuzluk için hayatımız boyunca sürdürür gidersiniz eğer gerçekten sevdiyseniz onu unutamazsınız tabii ki de bayağı belli bir süre sonra buna alışmak zorunda hissedersiniz çocuğunuz varsa kesinlikle alışmalısınız çünkü ona hayatınızı vermelisiniz ancak ayrılık acısını şöyle de düşünebilirsiniz evet belki ayrıldınız hayatınızın büyük bölümünü geçirdiğimiz bir insanla korktunuz ancak hayatınız boyunca onunla sevindiniz onunla mutlu olduğunuz güzel şeyler yaşadınız bunu kesinlikle unutmamanız gerekir

0

çabuk unutulmaz tabiki. ama kendini oyalicak bisey bulursan daha çabuk unutur insan. eve tıkarsan kendini zor atlatırsın zor toparlar insan. özellikle uzun bir ilişkiye alışkanlıklar oluşmuştur bunları da unutmak daha zorlaşır. o yüzden çevren genizse sıkıntı yok en iyisi kendini gezip tozmaya çalışmaya vermek.

0

yani bu senin ne kadar sosyal olduguna bagli.
soyle diyim;cevren varsa seni mesgul edecek insanlar varsa onlarla takilarak bu sureci cok kisa surede atlatabilirsin.
veya paran varsa kendini simartacak alisverisler yapabilirsin.
baska birisinden hoslanmayi deneyebilirsin.
kisaca kendini mutlu ve mesgul edecek seylere yogunlasirsan,unutmazsin ama alisirsin ve aci duymazsin.