1

en son ne zaman sevindiniz?

10 cevap
0

tek başımayken olmuyor ama eğlene bileceğim bir şey bulduğum da video olsun kitap olsun baya eğlenebiliyorum .

0

aslında çoğu zaman sevgilim yanındayken her zaman sevdiğin yaninda olunca her zaman helede onun guluşunu mutlu olusunu gorunce bir mutlu oluyon bir mutlu oluyon sevinmek mi resmen ucuyon kalbinde kelebekler oluyo sevgi sevilmek cok guzel bisey bunlari yasamak her gün beni mutlu ediyor.

0

sevinçler kısa süreli olabiliyor genelde bir kaç gün önce sevinmiştim ablam işe girdi ve başladı onun işe girmesi benimde mutlu etti tabi istiyordu çünkü beklediği yerden de haber geldi olumlu dönüş oldu açıkcası onun için sevindim. birde ben doğa yürüyüşleri doğayla iç içe olduğum zaman yani evden uzaklaştığım veya mekandan bulunduğum yerden uzaklaştığım zaman çok mutlu ve sevinçli oluyorum genelde daha geçen gün böyle bir temiz hava aldık güzeldi ogün benim için. böyle zamanlarda da sevinçler yaşarım ve bu beni mutlu eder.

0

sevinmek her an olacak bir şey şimdi bebeğim hareket ettiğinde sevindim. insan küçük şeylerden mutlu olmasını bilecek.

0

6 ay önce sevdim ama artık sevmem hayat bizi çok yordu

0

2 saat önce en yakın arkadaşım ile birlikte iken sevinç doluydum.

0

yaklaşık yarım saat önce uzun zamandır görüşemediğim bir arkadaşım buraya geldiğini ve dışarı çıkmamı söyledi. dışarı çıktığımda onu gördüm ve gerçekten aşırı sevindim. böyle bir sürpriz yapmasını beklemiyordum.

0

bu sabah sınıfta arkadaşlarımın doğum günümü kutlamasıyla çok sevinmiştim.

0

en son 2 hafta önce eski nişanlımı rüyamda gördüğüm zaman çok sevinmiştim.

0

yaklaşık 10 dakika önce beşiktaş ın 2 0 geriden gelip 89 da lens in attıgı golle 3 2 kazanmasıyla apartmanı yıktım kesin uyuyan bir kaç insanı uyandırmısımdır iyi sevindim ama annem bile kalkmış ne oldu diye nasıl bagırdıysam artık golde şüphesiz benim gibi sevinen beşiktaş taraftarları da vardır