0

yuz bakımı için dogal kıremler kullanarak saglanır

0

oncelikle cilt tipine gore urunler yada dogal maskeler kullanilmalidir.cok sık cilt bakimi yapmak da dogru degildir cildi yorar ve dogal yapisini bozar.gunluk zaten yikanmali ve nemlendirilmelidir.cilt tipine gore haftada 2 kez peeling yapilabilir.peelingden sonra cildinizi besleyeci dogal maskeler yapabilirsiniz yumurta aki,bal ile yapacaginiz karisim cildinizi toparlar,nemlendirir,gozenekleri sıkılaştırır.bakım islemi bittikten sonra tonikle cilt silinmeli ve nemlendirilmelidir.mutlaka her daim yaz kis demeden gunes kremi kullanilmalidir.bol su tuketilmeli,beslenmeye diklat edilmelidir.hafta da 1 kez cilt masaji yapmak cildinizi toparlar,yaslanmayi geciktirir,cildinize canlilik verir ayni zaman da sizi de rahatlatir bas agriniz varsa bas agrinizi hafifletir cilt masaji cok onemlidir tavsiye ederim.

0

iyi bir temizleyici kullanılmalı sabah akşam yüz yıkanmalı gece yatmadan makyaj çıkartılıp yüz yıkanıp gece kremi sürülmeli gündüzde temiz cildinize gündüz kremi sürülmeli haftada bir bakım maskesi yapılmalı iki günde bir pezevengi yapılmalı ölü deri atılır

0

yüzümüz vücudumuzun en hassas olsn bölgesidir.onun için onu temizlerken be bakımını yaparken neler kullanacağımız çok önemlidir.yüz bakımı yapılırken yüzümüze sürdüğümüz maddenin kesinlikle gözümüze gelmesini engellemeliyiz,dikkat etmeliyiz.yüzümüze kullanacağımız maddenin içinde hangi kimyasalların olduğunu yan etkilerinin neler olabileceğine dikkat etmeliyiz.

0

zihin geliştirir,düşünceni ve fikrini geliştirir,diksiyonunu geliştirir,bir kişi ile konuşmanı değiştirir.daha akıcı ve sakin konuşmanı sağlar.

0

bence en önemli bölge burun siyah nokta temizliği ve beyaz nokta temizliği yapmalısın.
yüzünü nemlendirmek için alovera kullanabilirsin.

0

yüz bakımı nasıl yapılmalı bilmiyorum.. ama bildiğim bir şey var o da bol bol su içmek. içerden desteklenmeyen hiçbir bakım işe yaramıyor. bir gün kaybolup gidiyor. su için..

0

yüz bakımı su yardımı ile yapılmalıdır.bakım malzemeleri olarak da yağlı yüzler nemlendirici ve siyah noktalara karşı kremler alınmalıdır,ve su yardımı ile yüze sürülmelidir.10-15 dakika beklettikten sonra su ile ovalayarak kirleri ve lekeleri çıkartabilirsiniz.

0

yüz bakımı kişiye göre değişmektedir. yüz bakımı cilde göre değişmektedir. öncelikle mutlaka günlük olarak yüz yıkanmalıdır. temizleyici kullanılmalıdır. mutlaka nemlemdirici kullanılmalıdır.

0

kurutucu ve nemlendirici orantılı kullanılmalıdır ve zamanı önemlidir kurutucu sürüp tekrar kurutucu sürerseniz cildi tahriş edersiniz