0

kitap okuma alışkanmlıgım yok belki hoşuma giderbir kitap okurujm onuj

0

çalışma durumuma bağlı olarak bulabildiğim en kıa boş vakitlerimde dahi kitap okumaya çalışırım.onun dışında haftanın belirli gün ve saatlerini kitap okuyabilme adına boş bırakırım.

0

kitap okuma alışkanlığım var ama herkesten farklı bir şekilde. bulaşık yıkarken, toz alırken, çorba ve puding yaparken, tahta yardımi olmadan bir şeyler doğrarken, diş fırcalarken, saç kuruturken, evde bisiklet sürerken, minder egzersizleri yaparken set arasında, saunada, metroda, yol boşsa yürürken ve yatmadan önce kitap okurum. absürt yerlerde okumayı çok severim. bunun sebebi zamanımı boşa harcamayı hiç sevmem. tum bunların dışında nadiren oturduğum yerde sabit kitap okurum.

0

her gün en az üç yüz dört yüz sayfa kitap okurum . bu alışkanlığı babam sayesinde edindim . babam bir öğretmendi ve kütüphanesini benim uyuduğum odaya kurmuştu evimizin kütüphanesine yaklaşık üç ila dört bin arasında kitap vardı babam gerçekten benim de bol bol okumamı isterdi ben de onun istediği gibi okumaya başladım önceleri çok haz etmezdim ancak okulda ve diğer ortamlarda ince ve sivri zekayla serpilmeye başladım . böylelikle çok güzel bir kültüre sahip oldum bulunduğum her yerde diksiyonum ve entelektüel bilgi birikimim akıcı türkçemle çok güzel işler başardım şimdi öğrenciyim ve ikiden fazla iş ile meşgulüm eve katkı sağlamak amacıyla bir sürü görev alıyorum ben böyle mutluyum hayatımın her döneminde kitap benim en güzel dostum oldu

0

tabikide vardır. düzenli olarak okuyorum.
oguz atay,ahmet batman,canan tan,nilgün bodur gibi önemli yazarların kitaplarını okumaktan zevk alıyorum. ahmet batmanın korkma kalbim kitabı beni aglatan tek kitaptır. konusunu kısaca sizs anlatayım. bir adam var ölümcül bir hastalık tasıyor. bu nedenle bir insana aşık olmaktan korkuyor. bir gün bir kadınla çarpısıyor ve o kadına aşık oluyor. kadına kavuşmak için hep bi caba harcıyor. sonunda ne hayet kadına kavusuyor. fakat ne yazikki hastalıgı yüzünden hayatını kaybediyor. ben bu kitabı okuyalı 3 sene oldu hala etkisinden kurtulamadım. çok derinden etkiliyor. siddet ile okunmasını tavsiyese ederim.

0

hayır yok ama sevdiğim bir kitap olursa bağımlı okurum o kitabı

0

canım sıkıldığı zaman okurum ama canım sıkıldığı zaman