1

sigara içmek bağımlılıktır. ne kadar aralıklarla kaç tane içerse içsin. içmemek mutluluk kamu spotuna bağlayacak olursak. içmeyin, içirtmeyin!

0

tiryaki olmak için bence bir paket içen insanlar tiryakidir. ancak günde iki üç paket sigara içenler tiryakinin tiryakisidir. sadece bir sigara bir şey olmaz diyip sigaraya başlanılır ve hemen hemen her gün bir paket içilir.tabi bu kisiden kisiye değişkenlik gösterebiliyor. ancak benim için günde bir paket içen insan tiryakidir.

0

tiryaki olmak için bazı insanlar tek sigara ile bile tiryaki olurken bazı insanlar ise bir paket 2 paket ise rtl2 olmazlar tiryakilik durumu bir duruma bağlı kalmaktır sadece sigara için değil bir tiryaki gerçekten çok zor durumlarda kalabilir mesela bazı insanlar günde bir paket sigara içerler ancak ertesi gün iki paket sigara içenler ertesi gün içmeyi bilirler bu kişiden kişiye değişen bir durumdur bu tür insanlar kesinlikle tiryaki değildir eğer ki her gün içmeyi gereksinimi duymuyorsanız tiryaki de değilsinizdir ikiniz rahat etsin tiryaki olmak çok kolay bir iş değildir

1

günde minimum yarım paket içen adam kesinlikle tiryakidir ve de çok zararlı bir alışkanlıktır. sigarayı bırakarak asla ağıza alınmamalıdır.