0

tiryaki olmak için en az bir paket içmek gerekiyor çünkü adamlar tiryakisini düşünüp pakete 20 adet sigara koymuş bir insan 15 saat uyanık 45 dakikada bir sigara içerse 20 adet sigara eder

0

tiryaki olmak için önce tiryaki olmak lazım iyi bir sigara tiryakisi günde 2 paket sigara içer.

0

bence tiryaki olmak için neredeyse iki paket bitirilmelidir günde. yani günün her anında sigara içilerek tiryaki olunabilir. tabii ki insanlar içmesi çok iyi olacak ama maalesef ki artık günümüzde gençlerimiz,çocuklarımız, yaşlılar dahi içiyor. sigara içmek için tiryaki olmak gerekmiyor. tiryaki olmak içinde sigara içmek gerekmiyor.o yüzden tiryaki olmayacaksa eğer genellikle beyinde biter bu. insan bir tane bile işçide tiryaki olabilir. ben içmiyorum ama kardeşim içtiği için oradan biliyorum..

0

tiryaki olmak için günde 2 paket içilmelidir diye düşünüyorum bizim işyerinde bir adam var sigarayı adeta yiyor günde 3 paket içiyor ve tam bir sigara tiryakisi ben içmiyorum içmeyide hiç düşünmedim şu ana kadar keşke hiç bir insan içip bağımlı olmasaydı bu lanet şeye.

0

şu kadar diyemiyor elbette insan.ama ortalama 1 ay aralıklar ile sigara icersen beynin buna alisir ve bunu surekli istemeye baslarsın.su anda baktıgımda genclerımızın yanı ergen kardeslerımızın buyuk bır kısmı sıgaraya baslamak ıcın can atıyor.gecen endstri meslek lisesine gittim bir işim vardı.baktımki cocukların nerdeyse hepsi oturmus saga sola cimlere banklara cafelere vs sgara ıcıyor.yani özenilecek bir tarafı yokki bu illetin.genclerin sigara icmesini hıc dogru bulmuyorum.suan belki sıkıntısını gormezler ama ileriki dönemlerde bu sigara yuzunden cok buyuk sıkıntı cekebilir bu kardeslerimiz.ben sigarayı cok uzun seneler ıctım ve hıc bır faydasını gormedım bugune kadar.birak faydasini görmeyi hep zarar hep zarar gördüm yani.karsıma cıkan gencleri ben bu hususta sürekli uyarıyorum.simdi birkac dersin iki uc dör bes derin bir ay sonra bakmıssın cebinde sigara paketi ile dolasıyorsun.hem cebine hem saglıgına zararli olan bu sigaraya baslamadan ıyı dusunun dıyorum.ama goruyorum ki ergenlerde laf anlamıyor tıpkı benim eski halim gibi.o dönemler bana bırak la bu sigarayı sana yazım digen abılere amcalara hep sanane dyen ben gibi simdiki ergen cocuklar.ben cok uzun sure ıctım ve bıraktım.bırakma surecımde cok basıt olmadi elbette insanı zorlayan ve bitiren bir sürec bu sürec.ilk bir ay falan ben surekli disarida gezen hareket eden bu sekilde sigaranın vermıs oldugu yan etkiyi basından atmaya calıstım.ve sonunda zorda olsa sigarayı bıraktım ve suanda gercekten cok mutlu bir yasantım var sigaryı bırakmıs olmamın bır getırısı tabı bu.saglik acısından mutluyum yanı bunu demek ıtıyorum.en azından baglam atmıyor yolda yururken yorulmus iste calısırken cabul yorulmuyorum.eskiye nazaran daha hızlı ve uretken bir yapıya sahıp oldum sıgarayı bıraktıgımdan bu yana.ha birde kilo aldim tabi onuda gecmıyelim.ben sigara ıctıgım zamanlar 57 kılo olan ben su anda tam 72 kıloya geldim.ve su anki kilomdan gayet memnunum.sigara ınsanın kilo almasınıda engelleyen bir seydir.atıyorum bir ekmek yedın onun ıcında 600 kalorı varsa sigara yuzunden bunun 200 kalorisini kaybedıyorsun.

0

tiryakilik beyinde biter bir sigarayla bile tiryaki olup.paketle dudak tiryakisi olan var

0

benim gibi olanlar içmeyince önemli bişeyi yapmamış gibi hissediyorum

0

günde iki paket içenler tiryaki bence

0

kaç sigara içtiğinin pek bir önemi yok bence. tiryaki olmak için kendini sigaraya alıştırman gereklidir. tiryaki olduğunuda şu şekilde anlarsın; çevrendekiler sigara içerken senin elinde sigara olmadığında kendini garip hissediyorsan tiryakisindir.

0

günde 1 paketin üzerinde içenler tiryakidir