0

ek gelir olsun diye bu soruları cevaplamaya zaman ayırdığıma göre fakir gurubuna giriyorum sanırım. tıpkı sizin soru olsun da ne olursa olsun yeterki kuruş getirsin diye soru sormanız gibi :)

0

allah'a şükür ne zengin, ne de fakiriz. önemli olan fakir yada zengin olmak değil. gönlün zengin olsun yeter. zengin olup ta mutlu olamayan kişilerde var. fakir olup çokta eğlenen kişilerde var. buradaki asıl mesele gönlünün zenginliği. yani insanlık.

0

zengin olan birisi burada olur mu sizce? kendi halinde birisiyim.ay başını zor getiriyorum.

0

orta düzeyde biriyim. ne zengin ne de fakir ancka babam bir süredir işsiz inşaat sektörü biraz sıkıntılı malesef. ekonomik kriz hepimize vurdu. biz de kredi kartları ile geçinmeye çalışıyoruz şu an. valla fakir kategorisinde sayılırmıyım bilemedim şimdi

0

allah'a şükürler olsun ki. kimseye muhtaç değilim. zengin değilim fakir de değilim.

0

aylık çok şükür belli bir gelirim var ve kendime göre zengin sayılırım. ama çok zengin miyim tabiki hayır. çok zengin olsam burada ne işim var. 5 satır yazacaksın 5 kuruş kazanacaksın diye bekle dur. :) önemli olan ceplerin değil beynin zengin olması

0

ben harbiden zengin olma umudu taşıyan bir fakirim

0

ne zenginiz ne de fakir allaha sukur elimiz ekmek tutuyo

1

ne zenginim nede fakirim çok şükür karnımı doyurcak param ve başımı sokacak bir evim var. bin şükür bunu bulamayanlar var. orta halli bir kişiyim bende.

2

allaha şükür karnımız doyuyor zenginlik veya fakirlik önemli degil allahın verdigine şükür etmek önemli